Claudia Pătrășcanu, declarații șocante despre tatăl copiilor săi. Ce se întâmplă în casa afaceristului

Publicat: 17 Feb. 2021, 13:27 Vedete
Claudia Pătrășcanu, declarații șocante despre tatăl copiilor săi. Ce se întâmplă în casa afaceristului

Claudia Pătrășcanu a făcut acuzații halucinante la adresa lui Gabi Bădălău. Solista a dezvăluit că are dovezi compromițătoare despre fostul soț pe care nu le poate face publice. Totodată, artista dezvăluie faptul că cei doi copii ai săi sunt terorizați de ceea ce se întâmplă acasă la tatăl lor.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos de pe Antena Stars, Claudia Pătrășcanu i-a arătat prezentatorului TV câteva filmulețe pe care nu a dorit să le facă publice. În filmările respective, copiii ar mima perversiuni sexuale cu păpuși, văzute la întâlnirile cu tatăl lor. În plus, artista l-a acuzat pe fostul său partener de homosexualitate!

”La ora 8 dimineața sunt în fața instituțiilor: la Procuratură și la Poliție. La Protecția Copilului mi-au spus că mint copiii. Vreau să fie chemat tatăl, să spună ce s-a întâmplat. De ce copiii vin și povestesc lucruri? Sunt dispusă să-l aștept pe Ministrul Justiției să vină să rezolve cazul. Acest om vine agitat și își ia copiii. Vine drogat să ia copiii. Sunt probe la dosar. Vine cu tot felul de șoferi dubioși după el, din anturajul lui. Omul cu care a venit ultima oară să ia copiii e prieten cu Bianca și fostul ei soț, Alex Bodi. El nu are carnet. El este un pericol!

Copiii mei povestesc niște acțiuni din zona sexuală, niște perversiuni sexuale. Copiii vin șocați, au ajuns copiii să mimeze cu păpuși ce se întâmplă acolo. Aceste pastile i-au nenorocit mintea. El e dependent, el intră în sevraj. Nu mai știe de capul lui. El, când a făcut testul, a stat două zile și nu a luat nimic. Așa a ieșit negativ. De trei luni se întâmplă lucrurile astea”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show.

Cum se apără Gabi Bădălău

În cadrul emisiunii, Bădălău a dorit să aibă o intervenție telefonică în care a răspuns acuzațiilor fostei sale soții.

”Printre multele lucruri inventate, a venit acum această acuzație. Am fost la o clinică privată, am făcut testul. Am mutat procesul de la Giurgiu la București. Nici aici judecătorii nu sunt buni. Protecția copilului i-am mituit, judecătorii i-am mituit. Mă duc la IML, cer test din firul de păr, iar doctorul de acolo îmi spune că nu se face în România. I-am spus Claudiei că îl fac în Germania sau la Viena, dar dacă iese testul negativ, să mă lase să plec în Dubai cu copii, să-mi dea procură. Nu a vrut. Ce vrea să mai fac? Să mă testez zi de zi? Carnet de conducere am, vin cu șofer ca să mă joc cu copiii în spate în mașină. Copiii iși doresc să stea la mine, nu mai vor la ea”, a declarat Gabi Bădălău, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, acesta s-a arătat dezgustat de tot ce artista a declarat despre el și a explicat faptul că în casa lui nu s-a întâmplat niciodată ceea ce artista a spus.

”Printre toate lucrurile astea inventate de ea, eu de acum o săptămână v-am zis ca mai are să zică că umblu cu bărbați. Acum deja nu mai e de Obregia, e de Teatrul Comedie. Dar tu ca mamă cum să vii să spui la tv că eu făceam ceva cu bărbatul ăla?! Mi-e scârbă să comentez! Mi-a făcut plângeri la Poliție, la DNA, la Protecția  opilului. Dacă eu sunt drogat , homosexual, să vină oamenii legii să mă lege. Vine și îmi cere 10 000 de euro pe lună! Copiii mei nu au stat în preajma altei femei niciodată! Noi suntem o familie serioasă, mama mea e cadru didactic”, a mai spus acesta.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 Feb. 2021, 13:27 Vedete
Pe aceeași temă