Cum a reacţionat Claudia Pătrăşcanu, după ce a aflat că Gabi Bădălău se însoară cu Bianca Drăgușanu: “Pentru mine acest om nu mai există“

Publicat: 31 mai 2021, 14:17 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Cum a reacţionat Claudia Pătrăşcanu, după ce a aflat că Gabi Bădălău se însoară cu Bianca Drăgușanu: “Pentru mine acest om nu mai există“

Claudia Pătrăşcanu a avut o reacţie acidă, după ce a aflat faptul că fostul său partener se pregăteşte de nunta cu Bianca Drăguşanu! Gabi Bădălău ar fi cerut-o deja în căsătorie pe blondină cu un inel în valoare de peste 30 de mii de euro.

Claudia Pătrăşcanu a răbufnit după ce a aflat faptul că tatăl copiilor ei este pe cale să se căsătorească pentru a doua oară. Celebra artistă a mărturisit că nu vrea să mai audă de afacerist, ba mai mult, nu îşi mai doreşte ca numele său să mai fie asociat cu acesta.

Claudia Pătrășcanu, despre nunta lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu

“Pentru mine acest om nu mai există. Pentru mine, acest nume a dispărut. Nu mai vreau să am de-a face cu el vreodată. Nici nu mai ştiu dacă există, aşa cum nici nu el nu vrea să mai ştie că e tatăl a doi copii. Rog presa să ţină cont de rugămintea mea de azi înainte. Acest om e o ruşine. E o ruşine pentru el însuşi, dar e o ruşine şi pentru cei din jurul lui, pe care-i pune deseori în situaţii extrem de ruşinoase. Aşa cum e o ruşine şi pentru mine, şi pentru copiii noştri.”, a declarat Claudia Pătraşcanu pentru Impact.ro.

Claudia Pătrășcanu se gândeşte la momentul în care copiii săi vor afla de toate lucrurile pe care tatăl lor le-a făcut de-a lungul timpului. Totodată, cântăreaţa crede că milionarul nu va mai avea grijă de cei doi băieţi pe care îi au împreună.

“Când vor creşte băieţii mari şi vor afla tot adevărul, îl vor vedea cu alţi ochi, nu cu cei de azi, ai copilăriei, îmi va fi iar ruşine, pentru că voi retrăi tot acest coşmar. Îmi va fi mie şi nu altuia din simplul motiv că mi-e foarte clar că doar eu voi fi alături de ei. Nu va mai exista nicio altă persoană, de acum sunt sigură de acest lucru!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 31 mai 2021, 14:17 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă