Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu, scandal de proporţii! Fosta soţie a lui Gabi Bădălău o atacă dur pe blondină

Publicat: 01 dec. 2023, 13:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bianca Drăgușanu şi Claudia Pătrăşcanu sunt protagonistele unui nou scandal în mediul online. Fosta soţie a lui Gabi Bădălău a răbufnit la adresa blondinei, după ce, spune ea, aceasta ar fi atacat-o pe reţelele de socializare. Cântăreaţa a făcut dezvăluiri neaşteptate despre tatăl copiilor ei şi a explicat că ea este singura lui slăbiciune, indiferent ce femeie i-ar sta alături. 

Deşi părea că au îngropat securea războiului, tensiunile au atins din nou cote maxime între cele două vedete.

Bianca Drăguşanu, mesaj cu subînţeles pe reţelele de socializare?

De curând, Bianca Drăguşanu a publicat pe pagina sa de Instagram câteva mesaje în care ironiza o anumită persoană, însă fără să spună despre cine este vorba. În postările respective, diva a menţionat numele melodiei Povestea noastră, cea mai nouă piesă a Claudiei Pătrăşcanu, iar de aici a pornit un adevărat scandal.

Artista a înţeles că blondina vorbeşte despre ea în mesajele respective şi i-a dat imediat o replică acidă. Artista a spus că-l poate recuceri oricând pe fostul ei soț, Gabi Bădălău, fiindcă îi cunoaște slăbiciunile și știe că nu poate rezista în fața ispitei.

„Sunt o femeie frumoasă, naturală și irezistibilă. Gabi nu prea este genul de bărbat care să reziste ispitei și, dacă mă redresez puțin, las gândurile deoparte și orgoliul, s-ar putea să-i retrezesc amintirile fostului meu soț, să-i ofer ceva nou! Are nevoie de pasiune și de afecțiune! Teroarea nu îi place! Eu am divorțat ca să-l las să-și trăiască viața și să nu existe alte presiuni.

Să nu mă mai deranjeze nimeni, pentru că nu mai stau pe gânduri. Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care! Adoră lenjeria sexy de la La Perla! Apariția mea e răvășitoare, oriunde apar, dacă mai îmbrac și ceva sexy… s-a terminat! Dau fiori!

Ce bărbat rezistă în fața unei femei frumoase, naturale? Spuneți-mi voi! 1000 de femei îi pot trece prin pat, sunt singura lui slăbiciune și mama copiilor lui!”, a spus artista, potrivit cancan.ro.

Claudia Pătrășcanu: „Nu vorbesc despre personaje pe care nu le-am cunoscut în viața mea”

Claudia Pătrășcanu a mai ținut să facă câteva precizări despre melodia menționată de Bianca Drăgușanu, care descrie povestea de dragoste dintre ea și tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău.

„Nu vorbesc despre personaje pe care nu le-am cunoscut în viața mea și nici nu-mi doresc acest aspect, însă, oricine se leagă de melodia Povestea Noastră trebuie să știe că a fost compusă cu dragoste și din dragoste. Este unică în felul ei. Mulți oameni s-au regăsit și se regăsesc în versurile trăite de mine și de fostul meu soț.

Povestea noastră a pornit prin simplitate și iubire curată, nu a fost o poveste banală. Din toată povestea noastră au ieșit doi copii superbi, pe cale naturală și din puterea Divină. A fost dorință, pasiune și iubire! Doar așa ies copiii doriți!”, a mai adăugat ea, potrivit sursei citate.

Bianca Drăgușanu: ”Nu va rămâne nepedepsită!”

În ceea ce o priveşte pe blondină, replica ei a fost scurtă: ”Nu știu de ce se regăsește în postările mele? Acele postări nu au nicio legătură cu ea.

Are o ordonanță de respectat, pe care văd că o încalcă. Dar, fiind fana mea, se pare că se regăsește în postătile mele de pe Insta. Cu siguranță, atitudinea sfidătoare, în condițiile în care încalcă legea, în ceea ce mă privește, nu va rămâne nepedepsită”.

Sursă foto: social media

Publicat: 01 dec. 2023, 13:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă