Ce i-a spus Gabi Bădălău fostei sale partenere între patru ochi. Claudia Pătrăşcanu a dat detalii neaşteptate despre convorbire

Publicat: 12 Jun. 2021, 13:14 Vedete
Ce i-a spus Gabi Bădălău fostei sale partenere între patru ochi. Claudia Pătrăşcanu a dat detalii neaşteptate despre convorbire

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului? Celebra artistă a făcut declaraţii neaşteptate despre ultimele discuţii pe care le-a avut cu tatăl băieţilor săi.

De aproape doi ani de zile, Claudia Pătrăşcanu şi fostul său partener s-au luptat în instanţă pentru custodia copiilor. Cei doi şi-au aruncat cuvinte dure şi acuzaţii extrem de dure de-a lungul timpului, însă se pare că în prezent aceştia sunt dispuşi să uite momentele grele prin care au trecut.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost prezenţi ieri la Judecătoria Sectorului 6, acolo unde a avut loc un nou termen de înfăţişare în ceea ce privește lupta pentru custodia băieților lor de 4, respectiv 6 ani.

Potrivit Spynews.ro, Gabi Bădălău a fost sfătuit de avocaţii săi să aducă dovezi prin care să demonstreze că are un salariu de 2500 de lei la firma lui, iar astfel fosta sa parteneră nu ar putea să ceară o sumă mare drept pensie alimentară lunară pentru băieții lor. Mai mult, apărătorii afaceristului l-au mai sfătuit să nu se mai afişeze atât de mult alături de Bianca Drăguşanu, acesta fiind adevăratul motiv al separării celor doi.

Claudia Pătrăşcanu a dat detalii neaşteptate despre relaţia cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, ce declaraţii i-a făcut fostul său soţ, deşi acesta se află într-o relaţie cu Bianca Drăguşanu.

„M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță. Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

În acelaşi timp, vedeta a dezvăluit de ce nu are încredere în Gabi Bădălău şi de ce refuză să îi lase pe copii în vacanţe cu tatăl lor:  „La un moment dat, probabil îi voi lăsa. Trebuie să înțelegem că acum copiii sunt foarte mici. Eu sunt foarte responsabilă și mă gândesc, vă dați seama, la ei, dacă sunt bine, ne trimitem mesaje. În momentul de față nu sunt de acord. Nu am încredere în tatăl copiilor, recunosc. Nu vreau să mă mai întorc în timp. Atât de multă liniște primesc de o bună perioadă de timp”, a mai spus artista.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Jun. 2021, 13:14 Vedete
Pe aceeași temă