Cum se înţelege în prezent Claudia Pătrăşcanu cu Gabi Bădălău. Artista nu a renunţat la „războiul” cu Bianca Drăguşanu

Publicat: 01 mai 2024, 11:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Claudia Pătrășcanu a vorbit în cadrul unui interviu recent despre relaţia pe care o are în prezent cu Gabi Bădălău. Se pare că cei doi au reuşit în sfârşit să se înţeleagă, însă artista nu a renunţat la „războiul” pe care îl are cu Bianca Drăguşanu, actuala iubită a afaceristului. De asemenea, cântăreaţa a dezvăluit că anul acesta, băieții ei, Nicolas și Gabriel, vor petrece Paștele cu tatăl lor.

După trei ani de procese, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorţat oficial. Se pare că cei doi au îngropat securea războiului, însă nu s-ar putea spune acelaşi lucru şi despre cele două femei.

Ce spune Claudia Pătrăşcanu despre relaţia cu Gabi Bădălău

Artista duce acum o luptă în justiție cu actuala iubită a afaceristului, Bianca Drăgușanu, care i-a interzis să-i mai folosească numele și a acuzat-o că din cauza ei a pierdut două contracte de imagine.

Cu toate astea, cântăreaţa se poate bucura de linişte atunci când vine vorba de relaţia pe care o are cu tatăl copiilor ei.

„Relația cu Gabi este una normală, nu mai iau în seamă. Cred că șicanările vor exista de acum înainte toată viața până vor crește copiii și până când ei vor decide singuri. Dumnezeu așează lucrurile. Nimeni nu este perfect și încercăm să uităm. Încerc să mă detașez că nu ajungem niciunde. Paștele îl vor petrece la Gabi, este rândul lui anul acesta, să petreacă sărbătorile la el’, a spus artista la Xtra Night Show.

Artista recunoaște că prin credință a reușit să depășească cele mai mari cumpene din viața ei.

„E a treia oară când merg în Grecia, dar special pentru sfântul Efrem. Nu e partea cea frumoasă a Greciei, unde stai la plajă, însă în Macri se află acest sfânt Efrem pe care eu îl iubesc și care m-a ajutat pe mine, eu vorbesc în numele meu, în ceea ce mă privește pe mine în absolut tot ce mi-am dorit, când mă simțeam neliniștită, acolo mi-am găsit liniștea de fiecare dată’, spune Claudia Pătrășcanu.

Apoi a completat: „Cred că toate vin la timpul lor, dar trebuie să ai răbdare. Eu am învățat să am răbdare și dreptatea, în general, în orice, la un moment dat Dumnezeu arată. Eu cred că în anumite situații da, mi s-a făcut dreptate’, a mai spus artista.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 mai 2024, 11:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×