Alexandra Stan, anunț neașteptat pe rețelele de socializare. Vedeta a dat vestea cea mare: “M-am măritat”

Publicat: 12 Aug. 2020, 11:39 Vedete

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Artista reușește să iasă în evidență cu fiecare apariție. Este extrem de activă în mediul online și totodată ține legătura cu fanii ei care sunt la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Astăzi, a reușit să-și uimească din nou admiratorii. Alexandra a postat o imagine în care apare aproape goală, însă nu acest lucru i-a uimit pe fani. Cântăreața și-a obișnuit deja de mai mult timp publicul cu aparițiile sale incediare.

Însă, descrierea pozei a fost cea care a atras atenția mai mult de această dată.

„M-am măritat. Cu soarele și mare. Acum sunt sirenă”, a scris Alexandra Stan în dreptul imaginii de pe Instagram.

View this post on Instagram

M-am maritat. Cu soarele si cu marea. Acum sunt sirena. 🧜🏼‍♀️ @tuzlasafari

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

Alexandra Stan, filmuleț compromițător

În urmă cu câteva luni, s-a viralizat pe internet un filmuleț în care artista dansa goală complet. Alexandra a explicat la acel moment faptul că îi pare rău că acea filmare a ajuns în mediul online și că trebuia să i-o trimită doar iubitului ei, însă a apăsat pe un alt buton și din greșeală a făcut-o publică.

”Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de “disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit”. Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că “acuzele” vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (…)

La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free să postez ce vreau, deal with it. Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independența, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile…noi, artiștii…noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a spus inițial Alexandra Stan.

Publicat: 12 Aug. 2020, 11:39 Vedete
Pe aceeași temă