Iubitul Alexandrei Stan ”s-a mutat” în Republica Dominicană. Bărbatul vrea să fie aproape de celebra blondină

Publicat: 05 Feb. 2021, 09:16 Vedete
Iubitul Alexandrei Stan ”s-a mutat” în Republica Dominicană. Bărbatul vrea să fie aproape de celebra blondină

Alexandra Stan se poate considera o femeie extrem de norocoasă! Iubitul artistei ”s-a mutat” în Republica Dominicană pentru a fi cât mai aproape de ea. 

La mijlocul lunii noiembrie, artista a nunțat faptul că s-a despărțit de Bogdan Drăghici, un om de afaceri care a făcut-o pe parcursul relației extrem de fericită, după cum a declarat chiar ea în repetate rânduri.

Cu câteva zile înainte de plecarea la Survivor, cei doi s-au împăcat, ba chiar au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, potrivit unor prieteni apropiați.

Iubitul Alexandrei Stan ”s-a mutat” în Dominicană

În urmă cu câteva săptămâni, Faimoșii au pierdut un joc pentru imunitate și astfel au fost nevoiți să voteze veriga slabă, din punctul lor de vedere, din echipă. Atunci Zanni a votat-o pe artistă, iar în momentul în care iubitul său a aflat acest lucru s-a urcat în primul avion cu destinația Punta Cana pentru a fi sigur că va fi aproape în cazul în care iubita lui părăsește competiția, potrivit wowbiz.ro

Pentru că Alexandra Stan a rămas în continuare în concurs și iubitul acesteia a rămas în Dominicană, alături de câțiva prieteni. Tânărul nu se plictisește, din potrivă, se pare că acesta a vizitat deja câteva locuri superbe și nu are de gând să se oprească aici.

Alexandra Stan, filmuleț compromițător

În urmă cu câteva luni, s-a viralizat pe internet un filmuleț în care artista dansa goală complet. Alexandra a explicat la acel moment faptul că îi pare rău că acea filmare a ajuns în mediul online și că trebuia să i-o trimită doar iubitului ei, însă a apăsat pe un alt buton și din greșeală a făcut-o publică.

”Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de “disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit”. Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că “acuzele” vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (…)

La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free să postez ce vreau, deal with it. Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independența, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile…noi, artiștii…noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a spus inițial Alexandra Stan.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 Feb. 2021, 09:16 Vedete
Pe aceeași temă