EXCLUSIV! Costi Ioniță, Vulpoiul de la Masked Singer! „Mă întreba mama unde mă duc la 8 dimineața, eu care mă trezesc abia la 12. Poate mă reapuc de cântat”

Publicat: 23 Oct. 2020, 22:35 Vedete

Costi Ioniță, Vulpoiul de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV!

Costi Ioniță, Vulpoiul de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV, al cărui juriu este format din Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc și Ana Morodan! În această seară, Costi Ioniță a ieșit din emisiune! CIAO.RO are declarații exclusive de la artist!

Ce spune Costi Ioniță – Vulpoiul despre experiența Masked Singer Romania

„A fost o experiență extraordinară, o experiență frumoasă. De mult timp nu am mai crezut că se poate realiza un asemenea show în România. Totul a fost incredibil, de la felul în care s-au organizat lucrurile până la toată secretomania din jurul emisiunii. Mă întreba mama unde mă duc la 8 dimineața, eu care mă trezesc abia la 12, dar a fost tare și nimeni nu a știut că eu sunt în acest show. Acum au aflat.

Se zice că vulpea e șireată. Eu nu sunt, sunt prea direct! Dar am intrat în rolul acesta și am cântat anumite piese pe care lumea n-ar fi crezut că le pot cânta. Poți să te joci cum vrei tu pe scenă și cred că pentru orice artist e o provocare: tu să fii în spatele măștii și să fii altfel de cum te știu oamenii în mod normal. Mi-a plăcut mult!”, a declarat Costi Ioniță pentru CIAO.RO.

Costi Ioniță, Vulpoiul de la Masked Singer: „Poate mă reapuc de cântat, nu să stau numai la butoane în studio”

Costi Ioniță spune că i-a plăcut să fie din nou pe scenă, că în trecut, și că se gândește să se reapuce de cântat, nu să stea doar în studio, la butoane, că producător.

„În această emisiune mi-am adus aminte cum e să cânți pe o scenă și e chiar frumos. Poate, cine știe, mă reapuc. Poate că ar fi bine să mai cânt și pe scenă, nu să stau numai la butoane în studio, că producer.

Experiența Masked Singer România a fost inedită, specială și m-a făcut să mă trezesc și eu dimineața”, ne-a mai declarat Costi Ioniță.

 

Publicat: 23 Oct. 2020, 22:35 Vedete
Pe aceeași temă