EXCLUSIV! Alexandra Stan, Iepurele de la Masked Singer, despre experiența plecatului de acasă la filmări: „M-am simțit ca într-un film cu mafioți”

Publicat: 16 Oct. 2020, 22:35 Vedete

Alexandra Stan, Iepurele de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV!

Alexandra Stan, Iepurele de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV, al cărui juriu este format din Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc și Ana Morodan! În această seară, Alexandra Stan a ieșit din emisiunea – concurs! CIAO.RO are declarații exclusive de la îndrăgita vedetă!

Alexandra Stan, Iepurele de la Masked Singer

Reporter: Povestește-ne cum a fost experiența ”plecatului de acasă” și sosirea la platou. Înțeleg că era o adevărată aventură.

Alexandra Stan: Eu plecam cu mașina către locul de întâlnire dintr-o parcare. Acolo mă urcam într-o dubiță în care era un șofer care știa cine sunt. Aveam aproximativ 5 minute la dispoziție să mă maschez așa: îmi puneam cagula, ochelarii tip cozoroc care acoperau toată fața, mănuși și un hanorac cu mesajul: „Don’t talk to me!”, timp în care șoferul ajungea la următorul punct de întâlnire, de unde mă preluau un bodyguard care deschidea ușa și mă acoperea cu o umbrelă, ca să nu se vadă nimic, și un alt șofer. După ce mă luau, sunau la platouri și spuneau: ”Am preluat pachetul!”. Ei nu aveau voie să vorbească absolut deloc cu mine. Și chiar nu vorbeau. Și nici între ei. De acolo plecam mai departe către platoul de filmare. Era un drum de aproximativ 20 de minute. Când ne apropiam, sunau un alt bodyguard căruia îi spuneau: ”Pachetul e în apropiere!”.

Alexandra Stan: “Avem două mâini mobile, în rest eram efectiv într-un butoi și nu puteam dansa. Vocea m-a dat de gol”

După filmări mă duceau înapoi la locul de întâlnire, de unde mă prelua un VAN care mă ducea la mașina mea. Trebuie să recunosc că prima oară a fost foarte creepy, mai ales că limuzina mă prelua dintr-o pădure. Și uneori la întoarcere era miezul nopții și eram cu doi oameni străini într-o mașină. M-am simțit ca într-un film cu mafioți 😊 .

Reporter: Te-ai pregătit intens pentru acest moment. Cât de complicat a fost să dai viață acestui personaj?

Alexandra Stan: A fost foarte greu, mai ales că nu aveam decât două mâini mobile, în rest eram efectiv într-un butoi și nu puteam dansa. Așa că singurul meu atu a fost vocea. Dar asta cred că a fost chiar lucrul care m-a dat de gol.

De ce a acceptat Alexandra Stan să participe la Masked Singer

Reporter: Poți să compari această experiență cu ceea ce faci tu în mod normal? A fost mai greu sau mai simplu să te pregătești pentru asta?

Alexandra Stan: A fost asemănător din multe puncte de vedere. Orele lungi de filmare, luminile, tensiunea de pe scenă, emoțiile. Dar a fost și diferit pentru că nimeni nu știa că sunt eu și au avut prilejul să mă asculte mai mult decât de obicei. Asta a fost principalul motiv pentru care am vrut să particip la emisiune. Am vrut să văd reacția publicului atunci când sunt lipsiți de imaginea mea. Sau de numele meu. Și a fost un challenge pentru că puteam avea feedback negative, dar am vrut să văd ce efect are vocea mea și atât.

 

Publicat: 16 Oct. 2020, 22:35 Vedete
Pe aceeași temă