Jorge a prins contractul momentului la ProTV! Cântărețul prezintă cel mai spectaculos show TV – Masked Singer România!

Publicat: 28 Feb. 2020, 14:36 Vedete
Jorge a prins contractul momentului la ProTV! Cântărețul prezintă cel mai spectaculos show TV –  Masked Singer România!

Jorge si-a vazut, in sfarsit, visul cu ochii! Artistul își dorea de mult să aibă pe mână o emisiune bună de divertisment, care să i se potrivească mănușa și iată că acum este momentul lui.

Cântărețul și compozitorul va prezenta cel mai spectaculos show TV al momentului, Masked Singer România la cea mai tare televiziune de la noi, ProTV. La Masked Singer România, 12 celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume, din cap până-n picioare, pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Jorge este bucuros să prezinte show-ul care a devenit fenomen mondial și știe că oamenii de acasă vor încerca să descopere ce vedete își ascund identitatea în măști.

Sunt mai mult decât bucuros să iau parte la un show atât de spectaculos, atât de complex și atât de iubit în lume. Abia aștept să-i provocăm pe telespectatori să descopere ce personalități publice din România se ascund în măștile de la Masked Singer România. Sunt ferm convins că acest format o să creeze isterie în rândul tuturor românilor și că vor pune cap la cap indicii de la o ediție la alta pentru a descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii„, a spus Jorge.

Masked Singer România este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul.

Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

Publicat: 28 Feb. 2020, 14:36 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă