Roxana Nemeş, adevărul despre Survivor România. În ce condiţii locuiesc concurenţii pe insula din Dominicană

Publicat: 29 feb. 2024, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Roxana Nemeș a acceptat să participe din nou la Survivor România, însă nu a rezistat foarte mult în competiţie. După doar o lună, blondina a părăsit concursul din cauza problemelor de sănătate. La revenirea în ţară, artista a vorbit deschis despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană. Printre altele a dezvăluit în ce condiţii grele a trăit atât ea, cât şi colegii săi.

În sezoanele anterioare, numeroşi concurenţi au dezvăluit că le-a fost greu să se obişnuiască cu traiul din taberele concursului şi asta pentru că le lipseau foarte multe lucruri, mai ales în ceea ce priveşte igiena.

Ce spune Roxana Nemeş despre condiţiile de la Survivor România

Unele dintre concurente au dezvăluit că s-au confruntat cu căderea părului, fie în timpul filmărilor, fie imediat după revenirea în țară. Situația nu se aplică și Roxanei Nemeș. Ce-i drept, blondina a mers imediat cum a ajuns în România într-un salon de înfrumuseţare pentru câteva tratamente.

Se pare că încă este ok, adică stau bine la capitolul ăsta. De când am ajuns acasă m-am dus la prietenele mele unde eu îmi fac părul de ani de zile. M-au certat, mi-au zis că este foarte uscat, dar mulțumesc lui Dumnezeu că este ok, că este sănătos, nu îmi cade, e bine”, a povestit Roxana Nemeș, în cadrul unui interviu acordat pentru Ego.ro.

În continuare, Roxana Nemeş a ţinut să lămurească zvonurile potrivit cărora fetele ar primi în secret șampoane și produse de îngrijire corporală. În realitate, doar în urma unor jocuri câştigate, care aveau miză astfel de premii puteau să intre în posesia lor.

„Nu ai nimic, ai cocos, cu care te dai și sub formă de mască, și sub formă de cremă, și așa mai departe. Deci ca pe vechi, cum se trăia odată. Eu am întrebat prietene, doctori pe care îi am, înainte să plec la ”Survivor”, iar acum deja știam, și mi-au zis că este foarte sănătos să nu te speli cu nimic decât cu apa din mare. Este foarte sănătos și să nu cumva să pun detergent sau altele, ce găseam noi pe acolo. Nu am nicio problemă nici cu părul, nici cu pielea”, a declarat fosta concurenta, potrivit sursei menționate anterior.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 29 feb. 2024, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×