Roxana Nemeș, umilită de Cristi Mitrea în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Blondina l-a taxat imediat: „De unde până unde comentezi tu?”

Publicat: 15 feb. 2024, 14:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Roxana Nemeș a aceeptat provocarea de a participa din nou la Survivor România, însă din cauza problemelor de sănătate, blondina a părăsit competiţia după o lună de zile. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă pentru a discuta despre parcursul său în show, a fost criticată aspru de Cristi Mitrea. Iată ce i-a spus artistei.

Roxana Nemeș a plecat de la Survivor All Stars, după doar 4 săptămâni. Din cauza anumitor probleme de sănătate, concurenta din echipa Faimoșilor nu a mai primit acceptul medicului pentru a intra pe traseu. În urmă cu o săptămână, s-a aflat că artista urma să fie operată de endometrioză.

Cristi Mitrea a umilit-o pe artistă în emisiunea lui Cătălin Măruţă

Fosta concurentă de la Survivor a fost invitată în cadrul emisiunii lui Măruţă, acolo unde a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană. Cristi Mitrea, prezent şi el în show-ul de la ProTV a avut o reacţie acidă la adresa cântăreţei.

„Eu mă bucur că a zâmbit mai devreme și a spus că am vorbit despre ea, că eu nu am spus nimic de bine și nici nu am ce să spun de bine, dar dacă pe ea o încântă… îmi dau seama că e arogantă. Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă prezență feminină la un concurs de genul acesta.

Nu am înțeles de ce ocolim subiectul cu partea sportivă, nu avem acuratețe, viteză, țintă. Nu simțim probele de niciun fel. Adică, nu am adus niciun beneficiu nici echipei, nici jocului. Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici. Nu crezi că mai bine era altcineva în locul tău, care aducea beneficii echipei? Te duci bolnavă, accidentată”, a spus Cristi Mitrea.

Fără să stea deloc pe gânduri, Roxana Nemeș l-a pus imediat la punct pe Cristi Mitrea.

„Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?”, a răspuns Roxana Nemeș.

Apoi, Cristi Mitrea a răspuns tăios la adresa fostei concurente: „Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci? Ce legătură are concursul cu tine? Tu nu ai nicio abilitate. Nu ai făcut nimic pe traseu. Păr blond și ochi frumoși, atât”

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 feb. 2024, 14:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×