Mama lui Iancu Sterp, declaraţii jignitoare după ce fiul său a avut un schimb de replici cu Jador la Survivor All Stars: „Ţigani, ciori”

Publicat: 16 feb. 2024, 13:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iancu Sterp şi Jador au fost protagoniştii unui scandal de proporţii la Survivor All Stars. Familiile celor doi concurenţi au intervenit, iar discuţiile aprinse s-au mutat în mediul online. Culiţă Sterp a făcut câteva acuzaţii, ulterior mama sa a avut o reacţie, iar în cele din urmă şi sora lui Jador a simţit nevoia să îşi apere fratele.

Zilele trecute, Iancu Sterp şi Jador au răbufnit şi şi-au aruncat cuvinte grele. Deşi situaţia s-a calmat între cei doi, familiile concurenţilor au continuat cearta pe reţelele de socializare.

Culiţă Sterp, replici acide pentru Jador

Primul care a luat atitudine a fost chiar fratele Războinicului. Culiţă Sterp i-a luat apărarea lui Iancu şi a făcut acuzaţii dure la adresa lui Jador.

„Nu ţi-e ruşine, mă, Ioane, Jador, să-l faci tu cioban pe fratele meu? Păi, stai puţin, până la urmă e o meserie asta, respectată în România. Noi, fermierii care avem animale în România, producem mâncare pentru oameni, să le dăm de mâncare. Nu poţi să jigneşti un om că e cioban că se duce cu oile. Eşti frustrat că te bate pe traseu, ia-te şi tu cu el pe traseu, nu aşa. Pe toţi ciobanii din România i-ai jignit. Nu e un lucru rău să munceşti, nu e o ruşine, care e problema ta?

Vezi-ţi de treaba ta cu Iancu, îl ştiu cât e de nebun şi să nu te nimereşti vreodată doar tu cu el, că nu ştiu dacă îl mai faci după aia cioban, ştii ce zic? Ai spus că ai vrut să educi, că nu respectă femeile. Nu există cuvânt jignitor adus de el la adresa femeilor de la Survivor. Tu vorbeşti de jignit femei, Jador? Ai uitat ce ai făcut cu Georgiana în sezonul nostru? Ai uitat că ai înjurat-o pe aia la cameră, care a crescut la casa de copii şi nu avea nici părinţi, săraca? Şi cu altele, vorbeşti tu de respect pentru femei. Nu ţi-e ruşine, frate? Poţi să te superi, nu mă interesează, nu ai dreptate, nu ai avut respect pentru nicio femeie din viaţa ta. I-ai înjurat din prima zi, pe toţi, toată echipa. E cel mai bun pe traseu, vă sparge pe toţi. N-ai ce să-i faci”, a spus Culiță Sterp.

Mama lui Iancu Sterp, derapaj rasist

După acest mesaj, sora lui Jador nu a mai suportat şi a intervenit în conflict. Tânăra a dezvăluit pe reţelele de socializare că nu ar fi vrut să facă acest lucru pentru că din punctul ei de vedere cei doi concurenţi puteai să îşi rezolve singuri problemele, însă nu a mai suportat jignirile pe care familia lui Iancu le-a adus.

„Sunt sora lui Jador… Mama ta ne-a jignit toată familia (țigani, ciori) noi nu am spus niciodată nimic… Cioara de mama nu și-ar permită să iasă să spună de copiii cuiva ceva urât.. Și eu ca sora lui la fel… Noi nu am ieșit să vă denigrăm pe internet. Voi vă certați, tot voi vă împăcați. Plus că el și-a cerut scuze de la Iancu. Culiță Sterp, nu îți înțeleg reacția. Iancu l-a făcut câine și nu a ieșit nimeni să spună nimic.

«În relațiile noastre, ar trebui să existe un respect reciproc între cele două familii. Mama mea m-a învățat că este esențial să tratăm familia celuilalt cu respect și că nu ar trebui să jignim sau să denigrăm pe cineva din familia altcuiva. Din păcate, am fost martor la lipsa acestui respect din partea mamei tale, care a făcut insulte la adresa familiei mele. În contrast, mama mea ar fi ultima persoană care ar jigni familia ta sau pe cineva din familia ta. De asemenea, este dezamăgitor să constat că tu, ca prieten, alegi să mă jignești»”, a fost mesajul transmis de sora lui Jador.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 16 feb. 2024, 13:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×