Jador, disperat după ce s-a îngrășat aproape 20 de kilograme! Cântărețul s-ar fi plâns apropiaților că experiența de la Survivor l-a îmbolnăvit

Publicat: 24 Jun. 2021, 20:26 Vedete

Jador, disperat că s-a îngrășat foarte mult după ce a revenit în țară, din Republica Dominicană, acolo unde a petrecut câteva luni.

Imediat după revenirea în țară, din competiția Survivor, artistul a slăbit inițial din cauza efortului pe care îl depunea în timpul probelor sportive, dar și a lipsei de mâncare. Între timp, corpul lui Jador a început să se rotunjească pe fondul unor probleme de sănătate, s-ar fi plâns cântărețul.

Jador s-a îngrășat: „Am 90 de kilograme”

Acesta ar fi luat aproape 20 de kilograme în greutate, după cum le-ar fi dezvăluit unor apropiați, asta deși nu a dat iama în frigider. Jador le-ar fi mărturisit persoanelor din anturajul său că încearcă să mănânce echilibrat, cât mai puțin, ca să nu se îngrașe și mai tare. El crede că i s-a “dereglat” organismul și se teme să nu scape de sub control situația. Mai mult, artistul le-ar cere sfaturi în acest sens apropiaților, cărora le-ar fi spus că atât de “pufos” n-a fost niciodată, și că nu-și explică de ce se îngrașă atâta vreme cât nu mănâncă exagerat.

Mai mult, Jador a dezvăluit în podcastul pe care l-a făcut cu Cătălin Moroșanu, recent, că a ajuns să cântărească nici mai mult, nici mai puțin de 90 de kilograme, greutate pe care n-a avut niciodată.

Jador: „Mă chinui acum să-mi țin organismul în frâu”

“Pe mine m-a terorizat emisiunea, îți zic sincer. Nu ți-a căzut părul din cap după ce ai venit de acolo? Ți-a căzut, nu? Și mie mi-a căzut, bro’. Știi de la ce? De la soare și de la stres, de la nemâncat. Mă crezi? Tu știi cum sunt eu? Tu nu mă vezi cât de gras sunt? Mă chinui acum să-mi țin organismul în frâu. Tu nu vezi că eu sunt mai mare ca tine acum. Am 90 de kilograme. N-am avut niciodată atât de mult. M-am îngrășat. Și știi cum mănânc? Azi am mâncat o ciorbă. Organismul asimilează tot că îi e frică să nu ajung iar în starea aia de acolo”, a spus Jador în podcastul cu Cătălin Moroșanu.

Sursa foto: Arhiva CIAO.RO / Instagram Jador

 

 

Publicat: 24 Jun. 2021, 20:26 Vedete
Pe aceeași temă