Jador, interzis pe TV!? Cântărețul este acuzat că a furat numele de scenă

Publicat: 04 aug. 2022, 10:16 Autor: Maria Apostol Vedete

După ce a ”divorțat” de impresarul său, se pare că a venit vremea ”partajului”! Jador este somat să plătească o sumă mare de bani dacă vrea să-și păstreze numele de scenă, care puțină lume știe, însă nu a fost creația artistului. 

De la prietenie, s-a ajuns la conflict între manelist și Ovidiu DeSanto, pe numele său real – Ovidiu Băcilă, mărul discordiei fiind numele de scenă al lui Jador, care a fost înregistrat legal la OSIM de către producătorul muzical.

În perioada în care manelistul nu era cunoscut în spațiul public, DeSanto l-a luat în echipa lui. Devenindu-i astfel impresar. Între timp, cântărețul a intrat în topurile de pe YouTube, bucurându-se de un succes imens, iar relațiile dintre el și fostul său impresar au început să se răcească.

S-au răcit atât de rău, încât acum se „luptă” pentru pseudonim! Jador s-a „pomenit” că numele de scenă i-a fost înregistrat pe cale legală de către fostul său impresar. care, după ceartă, i-a cerut o sumă semnificativă de bani pentru a-l lăsa să îl folosească în continuare. De ce ar putea fi interzis cântărețul pe TV aflați AICI.

Câți bani câștigă Jador

Cântărețul a devenit faimos după ce a participat la reality show-ul ”Puterea Dragostei”, iar mai apoi la ”Survivor România”. Automat popularitatea i-a adus și mai multe invitații la evenimente. Reușind să depășească în materie de câștiguri multe nume cu greutate din industria muzicală.

Jador a ajuns să ceară pentru o singură noapte de cântat o sumă ce se ridică la 6.000 de euro, potrivit surselor Playtech. Prin urmare, dacă cineva își dorește să îl cheme pe artist la vreo nuntă sau un eveniment special trebuie să bage mâna adânc în buzunar.

Jador a mărturisit că a muncit din greu pentru a-și îndeplini dorințele. Și chiar le-a oferit fanilor săi câteva îndrumări cu privire la asta.

Nu dorm nopți la rând, dacă vrei să ai o căsuță. Dacă vrei să ai ce îți dorești, să ai mașină la poartă ce își dorești tu. Dacă vrei să ai casa pe care ți-o dorești tu. Trebuie să muncești, să alergi”, a declarat Jador în urmă cu ceva timp în cadrul unui interviu.

Publicat: 04 aug. 2022, 10:16 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×