Separare definitivă? Bogdan Mocanu, mesaj tranșant pentru Andra Volos: ”Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o”

Publicat: 05 oct. 2020, 14:06 Autor: Andreea Voicu Vedete

Se anunță o separare definitivă! Bogdan Mocanu, fost concurent al emisiunii ”Puterea Dragostei”, difuzată de Kanal D, pare că nu mai dorește să se împace cu Andra Volos, cea care i-a fost alături încă din emisiune.

Chiar dacă s-au mai despărțit și împăcat apoi, pare că de data aceasta drumurile s-ar separa… definitiv. Bogdan Mocanu transmite că relația s-a încheiat și speră ca Andra Volos, fosta iubită a sa, să fie conștientă și ”să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o”.

„De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost. Sper că e conștientă. Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii.

Vreo doi-trei ani o să fiu singur și o să mă axez doar pe carieră, pe mine. Este o vârstă mult prea fragedă ca să mă țin acolo. E aiurea că aș fi vrut un copil până la 25 de ani, dar de cât să stau să mă consum”, a spus Bogdan Mocanu, arată Spynews.

Ceartă între Andra Volos și Bogdan Mocanu: ”Mi l-a jurat pe toți membrii familiei ei că nu-l va face”

”Dacă am tăcut până acum este pentru că sunt un bărbat foarte discret și nu-mi place să spăl rufele în public, dar deja se depășește o limită. Vreau să clarific că eu cu fata aia din poze nu avem nicio treabă, suntem prieteni, care nu s-au văzut de șase ani. Pe scaunul pe care stătea au mai stat probabil 10 femei și 10 bărbați să fac poze în seara aia. Astea sunt niște zvonuri aruncate, ca să se atragă atenția asupra mea.

Probabil Andra era preocupată să pună poze în fundul gol pe Instagram sau să iasă cu fel și fel de terminate și terminați. Sau să-și facă bilet și să se ducă la Istanbul, lucru pe care mi l-a jurat pe toți membrii familiei ei că nu-l va face niciodată și să mă dezamăgească”, spune Bogdan Mocanu.

Pe de altă parte, Andra Volos a plecat câteva zile în Turcia, acolo unde se filmează cel de-al treilea sezon Puterea Dragostei și chiar a și intrat în casă, în vizită, pentru un scurt timp: ”Am văzut c-au început victimizările. Succes”.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 05 oct. 2020, 14:06 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă