Împăcare-surpriză la Puterea Dragostei! Și-au mai dat o șansă

Publicat: 25 aug. 2020, 14:06 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire printre urmăritorii emisiunii Puterea Dragostei, după ce Bogdan și Andra Volos s-au împăcat. Cei doi au mers chiar și la mare împreună!

După ce au decis din sezonul al doilea al emisiunii Puterea Dragostei să meargă pe un drum comun, s-au despărțit, dar s-au împăcat, acum Bogdan Mocanu și Andra Volos nu pot sta departe unul de celălalt!

Recent, cei doi amorezi au făcut o vizită mării și s-au fotografiat pe plajă, în costume de baie. Andra și Bogdan s-au fotografiat pe o plajă din Mamaia acolo unde ”nu sunt fete”. Geloasă din fire, Andra Volos a și spus ceva în legătură cu motivul pentru care se află acolo.

”L-am adus pe o plajă unde nu sunt fete”, a spus aceasta.

Andra Voloș, înșelată de fostul (actualul) său iubit

Andra a suferit enorm după ce Bogdan Mocanu a înșelat-o cu Bia, și ea tot o fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Andra a recunoscut că era certată cu Mocanu în acel moment și hotărâseră să ia o pauză, dar nu s-a așteptat niciun moment la o asemenea lovitură.

Ba mai mult, de când cei doi s-au cunoscut, Andra a sperat că Bogdan va fi bărbatul alături de care își va petrece tot restul vieții.

„Eu în noaptea în care el a fost cu două fete am visat. Dumnezeu mi-a trimis prin somn că el mă înșală. M-am trezit din somn plângând și i-am zis Melisei și iubitului ei că Bogdan în noaptea asta m-a înșelat. După care eu aș putea să vă trimit un screenshot în care eu i-am trimis lui un mesaj în are i-am spus bai, tu m-ai înșelat cu două. Și el a zis hahaha și eu am auzit multe. Lumea acum știe că suntem separați și încearcă să bage intrigă. Dar eu am primit semn de la Dumnezeu și vă jur că așa a fost”, a declarat Andra Volos într-un vlog.

Publicat: 25 aug. 2020, 14:06 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă