Cine este și cu ce se ocupă Bia, de la Puterea Dragostei. Care este relația ei cu Bogdan Mocanu

Publicat: 20 mai 2020, 10:04 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Cine este și cu ce se ocupă Bia, de la Puterea Dragostei. Care este relația ei cu Bogdan Mocanu

Bia, de la Puterea Dragostei, a dezvăluit ce relație are cu Bogdan Mocanu. Frumoasa brunetă a fost acuzată că s-ar fi amestecat în povestea de iubire dintre Bogdan și Andra Voloș. În apărarea sa, Bia a publicat mesajele pe care le-a primit de la bărbatul care a câștigat primul sezon al show-ului matrimonial de la Kanal D.

Bia, acuzată că a stricat relația dintre Bogdan Mocanu și Andra Voloș

La 22 de ani, Bianca Ioana Micu sau Bia, cum este cunoscută de fanii emisiunii ”Puterea Dragostei”, a fost încă de la început una dintre cele mai controversate prezențe din cadrul show-ului. Bia este din Breaza și a intrat în Casa Puterea Dragostei în sezonul al doilea, în speranța că își va găsi jumătatea. Tânăra își dorește un bărbat inteligent, dar care să aibă și simțul umorului, în același timp.

 

Bărbații înscriși în concurs au fost fascinați de aspectul fizic al brunetei. Formele sale senzuale i-au adus destul de mulți admiratori, atât din rândul concurenților, cât și din rândul fanilor. Cel care a impresionat-o însă pe Bia a fost Bogdan Mocanu, nimeni altul decât câștigătorul primului sezon din Puterea Dragostei.

Cât timp Bia a luat o pauză de la emisiune și a revenit în țară, în toamna anului trecut, Bogdan a început o relație cu Andra Voloș, una dintre concurentele noi ale show-ului matrimonial. Cei doi păreau să aibă o relație puternică, bazată pe sentimente reale, dar săptămâna trecută a izbucnit scandalul.

Bia și Bogdan Mocanu au fost surprinși împreună la o pensiune, alături de Jador și de o prietenă a Biancăi. Imediat după ce imaginile cu cei doi au fost făcute publice, fanii emisiunii au acuzat-o pe Bia că ar fi stricat relația de iubire dintre Bogdan și Andra.

Bia a făcut publice mesajele primite de la Bogdan

Chiar dacă telespectatorii i-au cerut detalii despre tipul relației pe care o are cu Bogdan, Bia nu a vrut să comenteze prea mult subiectul. Totuși, pentru a demonstra că nu ea este motivul despărțirii dintre Bogdan și Andra Voloș, Bia a făcut public un mesaj vocal pe care l-a primit de la bărbat.

Acesta îi spunea că este singur de 4 zile și că își caută jumătatea. ”Ai auzit, e un bărbat singur care-și caută jumătatea, dragă Andra. Nu băgați în seamă răutățile unei persoane frustrate. M-a băgat în casă ca să-l denigreze pe Mocanu. Să-l facă praf în fața mea. Andra, daca îl iubeai așa mult, nu râdeai de el în fața mea, în lipsa lui. Și tu când erai singură și ai venit să-ți cauți jumătatea prin Hamude? Cum facem? Eu știu că nu-ți convine situația, dar nu eu m-am dus după nimeni”, i-a transmis Bia fostei iubite a lui Bogdan.

După ce s-a aflat că s-a despărțit de Bogdan, Andra Voloș a dezvăluit care au fost adevăratele motive care au dus la această ruptură. Femeia susține că Bogdan ar fi înșelat-o și că nu a apreciat niciodată sentimentele pe care ea i le-a purtat. Mai mult, Andra a recunoscut că a vrut să se sinucidă, din cauza despărțirii.

Publicat: 20 mai 2020, 10:04 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă