Anna Lesko și Bogdan Mocanu, în cadă, la filmări! ”Te-ai mai putut ridica?”

Publicat: 16 Oct. 2020, 14:36 Vedete

Anna Lesko și Bogdan Mocanu au pregătit o colaborare frumoasă împreună pentru toți fanii lor, iar imaginile care au apărut pe internet sunt, cu adevărat, sexy!

Anna Lesko și Bogdan Mocanu pregătesc o colaborare – surpriză pentru urmăritorii lor, iar recent au mers și la filmări. Cei doi au fost filmați în aceeași cadă, dezbrăcați și… hot!

”Urmează orgasm auditiv și vizual cât de curând. Promit că o să vă placă! ?”, este mesajul scris de Bogdan Mocanu în dreptul imaginii în care apare alături de Anna Lesko.

Evident, nici urmăritorii nu au stat deoparte și le-au comentat imediat pe rețelele de socializare: ”Te-ai mai putut ridica?”, ”Bogdan, fă o piesă și cu Jador”, ”Superbă imaginea. Frumoși tare amândoi și cu siguranță o să fie un succes!! Felicitări”, ”Cel mai forță”, ”Hai cu orgasmul mai repede ??”, ”Felicitări Bogdan! Ai evoluat frumos! Îți doresc mult succes în continuare?”.

View this post on Instagram

Urmează orgasm auditiv și vizual cât de curând. Promit ca o sa va placa! ? @anna_lesko

A post shared by BOGDAN MOCANU (@bogdan.mocanu.official) on

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au despărțit

Bogdan Mocanu, fost concurent al emisiunii ”Puterea Dragostei”, difuzată de Kanal D, pare că nu mai dorește să se împace cu Andra Volos, cea care i-a fost alături încă din emisiune. Chiar dacă s-au mai despărțit și împăcat apoi, pare că de data aceasta drumurile s-ar separa… definitiv. Bogdan Mocanu transmite că relația s-a încheiat și speră ca Andra Volos, fosta iubită, să fie conștientă și ”să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o”.

„De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost. Sper că e conștientă. Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii. Vreo doi-trei ani o să fiu singur și o să mă axez doar pe carieră, pe mine. Este o vârstă mult prea fragedă ca să mă țin acolo. E aiurea că aș fi vrut un copil până la 25 de ani, dar de cât să stau să mă consum”, a spus Bogdan Mocanu.

Sursă foto: Arhivă Ciao, Arhivă Cancan

Publicat: 16 Oct. 2020, 14:36 Vedete
Pe aceeași temă