TOP CIAO.RO | Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care timpul parcă s-a oprit în loc

Publicat: 22 mart. 2024, 14:51 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Vârsta este doar un număr, iar vedetele din showbiz-ul Românesc demonstrează că această zicală este cât se poate de adevărată! Celebrităţile autohtone par să fi găsit secretul tinereţii fără bătrâneţe. În GALERIA FOTO v-am pregătit imagini senzaţionale cu divele care au trecut de 40 de ani, dar arată ca la 20!

Dacă pentru unele femei aspectul fizic nu mai e o prioritate după ce au atins o anumită vârstă, avem câteva vedete autohtone care sfidează trecerea timpului. Mama natură a fost generoasă cu unele dintre ele, altele au mai apelat şi la medicii esteticieni, dar rezultatele sunt uimitoare.

Anca Ţurcaşiu are un ritual care o menţine tânără

Pentru Anca Ţurcaşiu timpul parcă s-a oprit pe loc! Actriţa este invidiată de multe femei pentru felul în care arată la 52 de ani, suplă și tonifiată, cu un ten aproape perfect.

Artista a dezvăluit, de curând, că reușește să să se mențină în formă fiind foarte atentă la alimentație. Ea a recunoscut, însă, că mult timp a fost obsedată de cântar.

„Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte.

Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav.

Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, a mărturisit Anca Țurcașiu anul trecut.

Anna Lesko, sexy la cei 45 de ani

Anna Lesko e deja cunoscută pentru stilul său nonconformist. Chiar dacă e mama unui băiețel și e trecută de 40 de ani, blondina nu a renunțat la aparițiile ei sexy și provocatoare.

De-a lungul timpului a fost criticată în repetate rânduri pentru imaginile îndrăzneţe pe care le-a afişat în spaţiul public, dar niciodată nu a luat în considerare gurile rele, ci a continuat să le bucurile privirile celor care o urmăresc şi o apreciază.

Andreea Raicu, o altă vedetă care nu își arată vârsta

Andreea Raicu are o siluetă de invidiat la cei 46 de ani. Şatena nu îşi arată deloc vârsta, dar recunoaşte că a renunţat la câteva obiceiuri nesănătoase pentru a avea un corp perfect.

Vedeta are foarte grijă la alimentaţie. Pentru mulţi, mesele vedetei ar putea semăna cu unele de dietă, însă şatena explică faptul că lucrurile nu stau deloc aşa. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu se ghidează după astfel de reţele „minune”, ci mai degrabă a înţeles de ce are nevoie corpul său pentru a funcţiona corect.

„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. Practic, am stat și mi-am ascultat corul. Fac parte dintr-o familie în care atunci când venea Crăciunul cumpărăm carnea de porc, legumele, salatele și pastilele de bilă pe care trebuia să le luăm pentru că mâncăm foarte mult. Dar nu-i mai bine să nu mai mâncăm atât de mult, că să nu mai fim nevoiți să luăm acele pastile? Cred că e foarte important să lucrăm mai mult la cauza și nu la efect, pentru că noi avem un corp foarte deștept care ne da semnale atunci când ceva nu este în regulă”, declara ea în trecut, potrivit cancan.

Tania Budi sfidează trecerea anilor

Are 56 de ani, dar parcă abia acum a ieşit de pe băncile facultăţii. Tania Budi sfidează trecerea anilor cu ajutorul unor reguli de la care nu se abate niciodată. Sportul, odihna și hrana sănătoasă sunt literă de lege pentru blondină.

Tania Budi susține că nu a apelat până acum la medicul estetician pentru vreo intervenție.

Mănânc orice, dar cantități foarte mici. De foarte multă vreme de când au explodat pe piață informații privind calitatea mâncării, eu cred că suntme ce gândim și ce mâncăm.Dacă gândim frumos și mâncăm lucruri care sunt cât de cât sănătoase, pentru că foarte greu mai găsești pe piață. Nici cele bio nu sunt prea bio.

Cum arată Oana Zăvoranu la 48 de ani

Și Oana Zăvoranu a rămas la fel de „focoasă”, atât din punct de vedere al fizicului, dar şi atunci când ne referim la caracter. Actriţa a jucat mereu pe micile ecrane rolul fetei rele sau rebele şi nu s-a ferit să vorbească atunci când a simţit că are ceva de spus.

Vedeta pare neschimbată, iar trecerea anilor nu a adus mari schimbări. Bruneta a ştiut cum să îşi menţină calităţile care i-au cucerit pe telespectatori!

 

Sursă foto: social media

Publicat: 22 mart. 2024, 14:51 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă