TOP CIAO.RO | Ploaia din Capitală le-a pus pe fugă pe divele din România! Nu ştiau unde să se mai ascundă Anna Lesko, Diana Munteanu şi alte nume celebre

Publicat: 30 apr. 2024, 16:22 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Vremea de afară le-a cam dat bătai de cap divelor din showbiz. S-au ferit de ploaie aşa cum au putut, însă unele vedete nu au avut atât de mult noroc. Nu au reuşit să fugă la timp din calea furtunii, iar ipostazele în care le-am surprins cu siguranţă vă vor amuza teribil. Nu rataţi deci imaginile din GALERIA FOTO!

Dacă s-ar da un premiu pentru aceste imagini, Anna Lesko ar putea câştiga detaşat! Cu găleata în cap, acoperindu-se de ploaie, face paşi mari spre maşină. Nu vrea să îţi ude hainele sau mai de grabă părul pe care s-a chinuit să-l aşeze înainte de a pleca din casă.

O urmează Diana Munteanu, Bianca Drăgușanu, dar și multe alte vedete surprinse în ofsaid de norii negri care au acoperit Capitala!

Iată cine sunt sexy-vedetele care vara trecută se întreceau pe plajele fine, acum, în ploaie: Anna Lesko, Inna, Bianca Drăgușanu, Cristina Ștefania, Andreea Spătaru, Valentina Pelinel, Jojo și Paul Ipate, Asiana Peng, Sandra Stoicescu, Andreea Bălan, Malvina Cervenschi, Andreea Berecleanu, Oana Frigescu, Adelina Pestrițu, Luminița Anghel, Alina Sorescu, Silvia Chifiriuc, Monica Gabor, Romanița Iovan, Alina Crișan, Roxana Vancea, Cristina Ștefan Bebelușa și Denis Șerban, Alice Dumitrescu și Horia Brenciu, Diana Munteanu, Adela Popescu, Cream, Dana Săvuică, Loredana Groza, Xonia, Nicoleta Luciu.

Anna Lesko a uitat de bunele maniere în public

Vedetele noastre sunt mereu pe grabă, iar de multe ori nu au timp nici măcar să mănânce. Din acest motiv, multe preferă să ia masa pe unde apucă, deşi acest lucru nu este deloc benefic pentru organism. Dar cine mai stă să ţină cont de aceste reguli atunci când foamea e mare?

Chiar dacă nu le onorează ipostazele, cu siguranță se vor amuza și ele când se vor vedea în imaginile din GALERIA FOTO.

Am putea spune că surorile Bambi sunt campioane la ”mâncat viteză”. În urmă cu mai mulţi ani, atunci când erau pe val în industria muzicală şi aveau concerte pe bandă rulantă, artistele nu aveau timp de nimic, nici măcar pentru o masă corectă.

Următoarea pe lista noastră este Anna Lesko. Te-ai fi gândit vreodată că o să o vezi pe diva sexy în timp ce mănâncă shaorma pe sub volan… cu mare poftă?

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 30 apr. 2024, 16:22 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×