Adevăratul motiv pentru care Irinel Columbeanu s-a despărțit de Anna Lesko: ”Așa s-a terminat relația noastră”

Publicat: 29 nov. 2023, 12:54 Autor: Alina Nistor Vedete

Irinel Columbeanu a devenit cunoscut și pentru relațiile pe care le-a avut cu femei frumoase și celebre. Printre ele se numără și Anna Lesko. Omul de afaceri s-a iubit cu artista timp de 8 ani! Iar, acum, a dezvăluit și adevăratul motiv pentru care cei doi au ajuns la despărțire.

Irinel Columbeanu și Anna Lesko au format unul dintre cele mai celebre cupluri din România. Relația lor a fost una controversată, în special din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi. Atunci când l-a cunoscut pe omul de afaceri, artista avea doar 17 ani! Fostul milionar de la Izvorani a ajutat-o, însă, să se maturizeze și să își croiască un drum în viață, iar Anna Lesko are numai cuvinte de laudă la adresa fostului iubit.

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna Lesko despre fostul ei iubit.

S-au iubit cu patos timp de 8 ani, dar apoi povestea lor de dragoste s-a sfârșit. Se pare că părinții lui Irinel Columbeanu nu au avut-o niciodată la suflet pe Anna Lesko și își doreau ca fiul lor să încheie relația cu artista. Au luat-o pe drumuri separate în momentul în care cei care i-au dat viață omului de afaceri au alungat-o pe cântăreață din vila de la Izvorani.

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreeat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus «Ieși din casa fiului meu, rusoaico!». Așa s-a terminat relația noastră”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.

Irinel Columbeanu s-a iubit și cu o prințesă!

Pe vremea în care Irinel Columbeanu nu devenise încă milionar, omul de afaceri a cunoscut-o pe prințesa Brianna Caradja, o prezență exotică în peisajul vieții publice românești după anii ’90. Femeia de viță nobilă tocmai ieșise dintr-un divorț urât, iar Irinel Columbeanu i-a fost alături în acea perioadă dificilă. Brianna Caradja și-a găsit alinarea în brațele lui și împreună au trăit o poveste de dragoste demnă de filme.

Din păcate, însă, la un moment dat cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Dar, chiar și așa, prințesa are numai cuvinte de laudă la adresa fostului milionar din Izvorani, considerându-l unul dintre pilonii importanți din viața ei.

„Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti. Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja. I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni”. Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme”, a declarat Brianna Caradja.

SURSA FOTO: Social Media

 

Publicat: 29 nov. 2023, 12:54 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă