De ce Bogdan Mocanu și Jador s-au certat! ”Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun”

Publicat: 23 Jun. 2021, 12:11 Vedete

De-a lungul timpului au existat momente în care Bogdan Mocanu și Jador s-au certat din diverse motive! Chiar dacă emisiunea ”Puterea Dragostei” a legat între cei doi o prietenie foarte frumoasă, au existat și momente de tensiune între cei doi, pe parcurs ce au câștigat ”teren” în fața celebrității.

Bogdan Mocanu și artistul Jador s-au certat foarte tare într-o perioadă, motivele fiind diverse: plan personal și plan profesional. Însă, au trecut câteva săptămâni de când între cei doi nu pare să mai fie ”prietenie adevărată„, căci nu își mai vorbesc. Motivul ultimei tensiuni are la bază declarații făcute de Jador despre boala de care ar suferi Bogdan Mocanu, zicând despre acesta, în continuare, că ar fi „îngâmfat, gelos și inconștient”.

„Nu m-a deranjat ce a zis, ci cine a zis. Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac. Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat. Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun. El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine. Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama. Nu este o persoană rea, doar trebuia să pună mai mult accent pe ce a spus. Acum cuvintele lui au o anumită putere”, a declarat Bogdan Mocanu la o emisiune de televiziune.

Ce a spus Jador despre situația dintre el și Bogdan Mocanu

Jador, pe de altă parte, a mărturisit că lui Bogdan Mocanu ”îi va trece” supărarea pe el, mai ales că sunt prieteni, arată Cancan.

„S-a supărat el pe mine.. Îi trece.. E prost el, că spune lucrurile astea pe internet.. Lucrurile astea trebuie să le știm noi doi. Dacă e prieten și e prieten, lucrurile astea trebuie să le știm noi, nu lumea. Dacă el vrea să vorbim pe Internet lucruri d-astea, înseamnă că vrea alte lucruri de la mine, nu vrea prietenia mea.. Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta.. Eu mi-am făcut griji.. În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Jador.

 

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 23 Jun. 2021, 12:11 Vedete
Pe aceeași temă