Chris Hemsworth, la cuțite cu Ryan Reynolds: ”Cel mai detestat canadian din toată lumea asta”

Publicat: 11 Dec. 2020, 11:13 Vedete
Chris Hemsworth, la cuțite cu Ryan Reynolds: ”Cel mai detestat canadian din toată lumea asta”
Starurile Chris Hemsworth și Ryan Reynolds și-au arucat cuvinte dure pe rețelele de socializare. După ce Ryan Reynolds și-a filmat mama în timp ce-l vorbea de rău pe Chris Hemsworth, acesta din urmă a reacționat.

Chris Hemsworth a postat un video pe Instagram în care îl face praf pe Ryan Reynolds. ”Hei, Ryan Reyolds. Care e treaba, tipule? Am văzut că ai pus-o pe mama ta să mă facă în toată felurile și să spună lucruri oribile despre mine, așa că l-m pus și eu pe tata să spună câteva lucruri despre tine”, a început actorul australian, relateză protv.ro.

Chris a continuat, pretinzând că un coleg de platou este tatăl lui: ”Spune-i despre ce am vorbit. Spune-i ce am discutat: că îl urăști, că este un tâmpit, cel mai prost actor, cel mai detestat canadian din toată lumea asta. Ai spus că urăști Aviation Gin, că este dezgustător”, a spus el, referindu-se la compania de gin a lui Ryan, pe care acesta a vândut-o recent pentru 610 milioane de dolari.

Actorul australian a continuat: ”Și Lanterna verde, ce ai de spus despre asta. Nu este cel mai bun film din istorie. Chiar dacă ție ți-a plăcut, nu este”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Ryan a postat pe Twitter un video șocant

Luni, Ryan a postat pe Twitter un video în care mama sa, Tammy, îl vorbește de rău pe Chris Hemsworth. Aceasta a precizat, de la început, că doar citește ce a scris fiul său: ”Chris Hemsworth este cel mai detestat australian din lume. Și amintiți-vă că Hugh Jackman încă trăiește. Chris este un tembel care arată de parcă un culturist s-a culcat cu un ornitorinc”. La final, Tammy își cere scuze: ”Îmi cer scuze pentru fiul meu, Ryan, Chis. Știi, este greșeala mea, eu l-am crescut aiurea”. 

În realitate, întregul conflict nu este decât o glumă pentru a promova liga lor fantastică de fotbal, cu scopuri caritabile, din care mai fac parte Chris Pratt, Anthony Mackie sau Karen Gillan.

Sursa foto: Chris Hemsworth Facebook 

Publicat: 11 Dec. 2020, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă