Ce spune Florin Pastramă despre acuzele aduse din partea Ralucăi Podea: ”Eu nu am fost niciodată logodit cu ea”

Publicat: 07 dec. 2020, 14:05 Autor: Andreea Voicu Vedete

Pare să nu se fi terminat ”războiul” între Florin Pastramă, soțul lui Brigitte, și Raluca Podea, fosta sa parteneră de viață.

Fosta asistentă TV l-a acuzat pe Florin Pastramă că ar fi fost infidel, iar după ce a auzit aceste acuze, soțul lui Brigitte Sfăt a răbufnit și i-a dat replică. Bărbatul susține că cei doi nu au fost niciodată logodiți și că nu ar fi sunat-o de atâtea ori așa cum susține blondina și, mai mult decât atât, ea ar fi apelat la fosta iubită a fratelui său ca să se împace cu el, arată Cancan.

”Niciodată nu am căutat-o! Să îmi arate mie un printscreen când eu am sunat-o! Este o… De câte ori ne despărțeam sau mai aveam probleme cu Brigitte, venea la Simona, fosta iubită a fratelui meu, și punea țara la cale și mă aștepta pe mine! Eu în doi ani de zile de când nu mai sunt cu ea, nu am vrut să ies, nu am mers la televizor să dau vreo replică.

Vreau să spun că acum m-am săturat. Tot timpul apare pe spatele meu și al lui Brigitte. Eu nu am fost niciodată logodit cu ea. Nu i-am dat niciodată un inel. Să-mi arate mie inelul ăla pe care îl are de la mine. A fost prietena mea. Am fost de nenumărate ori despărțit de ea. Nu am mai vrut eu să fiu cu ea și atunci ea venea la fosta iubită a fratelui meu să ne împace”, a spus Florin Pastramă la Antena Stars.

Florin Pastramă: ”Am tăcut 2 ani. Ce mai vrea de la mine? Nu se potolește?”

”Ea nu este prietenă cu fratele meu. Este prietenă cu fosta iubită a fratelui meu, cu Simona. Simona a cunoscut-o prin mine. Fratele meu nici măcar nu vrea să o vadă. Nu vreau să spun ce a făcut ea prin Dubai când ea spunea că e în Dubai și eu eram la sală și râdeau toți de mine. Să își vadă de treaba ei să nu povestesc eu mai multe. Să își facă publicitate pe spatele ei, nu pe al meu și pe al lui Brigitte. Am tăcut 2 ani. Ce mai vrea de la mine? Nu se potolește?”, a mai spus bărbatul.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 07 dec. 2020, 14:05 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă