TOP CIAO.RO | Ce bust, ce posterioare, ce atitudine! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Publicat: 09 ian. 2024, 15:20 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

CIAO.RO vă prezintă un alt clasament incendiar. De această dată divele au fost surprinse în ţinute mai provocatoare ca niciodată. Dar ca să vă convingeţi trebuie neapărat să răsfoiţi GALERIA FOTO. Imaginile sunt foarte atent alese şi nu trebuie să le rataţi.

Protagonistele topului nostru au făcut un adevărat spectacol pe străzile din Capitală. Evident, bărbaţii care au avut norocul să le întâlnească nu şi-au putut lua privirea de la ele. Dar nu e de mirare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare.

Indiferent că sunt în rochițe, fustițe sau pantalonași mulați, vedetele din România ştiu cum să se facă remarcate. Corpul din dotare are şi el rolul lui. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasele din showbiz fac eforturi colosale să arate perfect. Pe lângă operaţiile estetice la care apelează, acestea renunţă de multe ori la micile plăceri culinare pentru a ţine departe kilogramele în plus.

Din acest motiv merită toate laudele!

Divele care s-au aplecat pe bancheta mașinii

Celebrităţile au scos la înaintare fundul bombat la sala de fitness, ori ajustat la medicul estetician sau cel pe care l-au „primit” de la mama natură. Paparazzi CIAO.RO le-au surprins fie cotrobăind prin genţi, prin portbagajul maşinii sau pe bancheta din spate a bolizilor de lux pe care îi conduc. Cert este că imaginile sunt de-a dreptul savuroase.

Și probabil că vă întrebați cine se află pe lista noastră de această dată. Ei bine, nimeni altele decât Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Adelina Pestrițu, Loredana Chivu, Raluka, Andreea Bănică, Lili Sandu, Geanina Ilieș, Roxana Vancea, Lidia Buble, Flavia Mihășan, Denise Rifai, Carmen Brumă, Diana Dumitrescu, Daniela Nane, Raluca de la Bambi, Dana Războiu, Iulia Mîzgan, Mihaela Rădulescu, Amna, Cristina Rus, Oana Ioniță, Iulia Vântur, Diana Enache, Denisa Tănase, Monica Gabor, Nicoleta Luciu, Brigitte Sfăt, Ioana Timofeciuc și Ana Maria Ferentz. (VEZI AICI IMAGINILE)

 

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 09 ian. 2024, 15:20 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×