VIDEO. Chris Hemsworth, antrenamente intense, până la epuizare. Ce face celebrul ”Thor” pentru a arăta ca un adevărat erou

Publicat: 11 Dec. 2020, 14:33 Vedete

hris Hemsworth este unul dintre „spartanii” de la Hollywood, din punct de vedere al stilului de viață. Celebrul actor a avut de-a lungul timpului roluri care au impus un anumit aspect și o condiție fizică, iar cel mai cunoscut este de departe personajul Thor.

Chris Hemsworth, la fel precum Christian Bale, a avut roluri în care a fost și subnutrit, și slim fit, dar și pachet de mușchi, gata de concurs. Pentru actor, pregătirea pentru „Thor” și „The Avengers” au fost cele mai mari provocări. Australianul a avut o disciplină extrem de strictă, care s-a desfășurat sub supravegherea antrenorului Luke Zocchi.

Actorul de 36 de ani postează regulat clipuri video pentru a-și promova aplicația sa Centr. Aplicația oferă diete și planuri de antrenament pentru utilizatori.

Hemsworth a vorbit în trecut despre cât de dure au fost antrenamentele și dieta sa în timp ce s-a pregătit pentru filme de acțiune precum ”Thor” sau ”The Avengers”.

”A fost vorba de ridicat greutăți, de izolat grupe de mușchi”, a explicat el pentru revista W. Actorul a încorporat în rutina sa și exerciții de yoga și pilates, apoi și-a ajustat, ușor-ușor, și dieta.

”Când trebuie să pui mușchi pe tine, ai nevoie de o dieta bogată în proteine. Ulterior, am încercat să renunț la proteină animală și să consum mai multe legume și anumite cereale. Mi-am dat seama că mă simt destul de letargic atunci când ar trebui să fiu în formă maximă. Cred că motivul este că organismul meu încearcă să proceseze toată această proteină”, a mai spus Hemsworth.

Programul alimentar al lui Chris Hemsworth

Pentru creșterea în masă musculară, ca dietă, a optat pentru proteină din piept de pui și pește, alături de preparate precum legume, orez brun și cartof dulce. 6 mese pe zi a avut Chris Hemsworth, dintre care cele 3 clasice + 3 gustări. Mai precis, câte o masă extrem de copioasă la două-trei ore.

Punctual, pe lista alimentelor lui Chris Hemsworth s-au regăsit: pui, pește, ouă de găină, orez brun, quinoa, cartof dulce, broccoli, sparanghel, mazăre, fasole, banane, pudră proteică, relatează mrnews.ro.

 

 

Sursa foto: Facebook Chris Hemsworth 

Publicat: 11 Dec. 2020, 14:33 Vedete
Pe aceeași temă