EXCLUSIV | Cum a denumit-o celebrul actor Danny Trejo pe Anda Adam: “Arăți exact ca Pamela Anderson!”

Publicat: 30 nov. 2023, 13:59 Autor: Dora Bazavan Vedete

Anda Adam și soțul ei, Joseph Adam, formează un cuplu de invidiat.

Anda Adam și soțul ei, Joseph Adam, formează un cuplu de invidiat. Cântăreața și-a susținut soțul la premiera și avanpremiera de gală a filmului Miami Bici 2, în regia lui Jesus del Cerro, în care joacă roluri principale magistrale și super comice Matei Dima alias BroMania și Codin Maticiuc.

Cum a denumit-o celebrul actor Danny Trejo pe Anda Adam

Joseph Adam a prins și el un rol în Miami Bici 2 și a fost extrem de încântat de experiența de pe platourile de filmare. Anda Adam l-a însoțit în America, la filmări, și s-a întâmplat ca Joseph Adam să dea și multe autografe pentru că datorită fizicului său de invidiat și fiind și bine lucrat la sală, acesta a fost confundat la un moment dat cu celebrul actor Jason Momoa (Aquaman). Nici Anda Adam nu s-a lăsat mai prejos, căci cunoscutul actor Danny Trejo i-a spus artistei noastre că seamănă cu Pamela Anderson, așa că acum Anda Adam și soțul ei s-au transformat cu ușurință în Pamela Anderson de România și Jason Momoa de România.

“Aquaman doar al meu a jucat în Miami Bici 2”, ne-a mărturisit Anda Adam. Soțul artistei s-a bucurat că a avut ocazia să debuteze astfel în actorie, cu un rol mai mic, dar se pare că a prins încă unul în viitorul film al lui Matei Dima.

“A fost o mare șansă pentru mine să joc într-unul din cele mai bune filme din România, Miami Bici 2, alături de cei mai buni actori și cel mai bun producător. Le mulțumesc tuturor. Așteptăm al doilea film care se va filma anul viitor și am obținut tot un rol alături de ei”, spune, mândru, soțul Andei Adam, Joseph, care ne-a spus și despre ce i s-a părut cel mai tare la filmări.

“Arăți exact ca Pamela Anderson!”

„Pentru mine una din cele mai tari scene a fost la final, filmată cu foarte multe camere și de la înălțime și experiența unde am stat trei zile numai în deșert, întins pe nisip… E comedie, aventură, acțiune în film, trebuie să veniți să îl vedeți,  are tot ce îi trebuie”, a mai adăugat soțul Andei Adam, iar artista i-a sărit în ajutor și l-a completat. „Cu cagule pe față, era foarte cald, erau scorpioni, șerpi, a venit o tornadă, a smuls toate corturile unde era și aparatura tehnică. A fost foarte palpitant. El se târa pe acolo, se împușcau, se băteau, și-a luat o lopată-n spate…”, a mai povestit pentru Ciao.ro, Anda Adam care pregătește și ea surprize în acest sens.

„Pentru mine a fost o experiență unică pentru că nu am participat niciodată la filmările unui film. O să arătăm tot ce s-a întâmplat și la filmări și în spatele camerelor de luat vederi pe canalul nostru de Youtube și pe Instagram. Probabil  că o să joc și eu pe viitor într-un film, un  următor proiect, dar nu ca și partenera a soțului. Momoa e Momoa, eu, așa cum a spus Danny Trejo, sunt Pamela Anderson, așa a spus, că arăt exact  ca Pamela Anderson! Deci într-un viitor film poate îi veți vedea pe Pamela Anderson de România și pe Jason Momoa de România!”, ne-a zis Anda Adam, nerăbdătoare să se lanseze și ea în lumea cinematografică.

Anda Adam este foarte fericită alături de soțul ei, Joseph, care a luat numele de familie al artistei pentru că i se potrivește de minune. Cei doi au planuri mari împreună, atât în viața de cuplu cât și profesional vorbind.

„Ne merge de la foarte bine în sus!”, ne-a asigurat Joseph Adam atunci când i-am întrebat ce mai fac.

Publicat: 30 nov. 2023, 13:59 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă