Conflict deschis între Dani Oțil și Șerban Huidu. Ce vorbe au putut să își arunce vedetele de televiziune

Publicat: 10 Dec. 2020, 11:52 Vedete
Conflict deschis între Dani Oțil și Șerban Huidu. Ce vorbe au putut să își arunce vedetele de televiziune

Dani Oțil și Șerban Huidu și-au împărțit replici dure pe Facebook, după ce prezentatorul matinal a făcut o glumă legată de emisiunea Cronica Cârcotașilor.

Într-o ediție a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona a căzut în direct, iar Dani a spus: „Dacă mai exista Cronica Cârcotașilor ne vedeam și noi miercuri.’ Asistenta TV a răspuns imediat: „Există”. După replica Ramonei, Dani a avenit cu o completare care pare că l-a deranjat pe Șerban Huidu.

„Dar nu se mai uită nimeni’, a completat Dani Oțil. Se pare că precizarea făcută de Dani Oțil a ajuns și la urechile lui Șerban Huidu, care a reacționat imediat printr-o postare pe pagina de Facebook, atacându-l pe matinalul de la Antena1.

„Cu ceva timp în urma colegul Codrut Keghes-Dezbracatu se întâlnea cu Dani Oțil. La care Dani îl întreabă: „câți ani are mașina ta?” Dezbră răspunde: „Zece.” Dani: „Hm și lucrezi în televiziune?!?” În poza de mai jos vedeți cum „marele’ antreprenor Horeca, acum lovit de Pandemie, ia haine cu împrumut pentru emisiunea de real succes. Dani, dacă citești asta să știi că a fost scrisă de echipa Cronicii, despre care nu știai dacă mai există”, a scris Șerban Huidu pe Facebook.

Cu ceva timp în urma colegul Codrut Keghes-Dezbracatu se întâlnea cu Dani Otil . La care Dani il intreaba: „cati ani are…

Posted by Serban Huidu on Tuesday, December 8, 2020

Dani Oțil a avut și el de spus câteva cuvinte la adresa lui Șerban Huidu.

„Îmi pare rău că nu ai gustat ironia mea. Ciudat… Tu făcând o meserie din ironie înaintea mea. Eu vă apreciez chiar și așa… Când nu se mai uita lumea. Știm amândoi câte materiale ne-am servit sub umbrela unui respect nedeclarat. Faptul că ai aruncat treaba cu sacoul ca o răutate gratuită dintr-un alt context… nici nu mă deranjează. Ba mai mult, pe eticheta scrie 700 RON… Dar eu nu i-am dat”, a scris matinalul.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 10 Dec. 2020, 11:52 Vedete
Pe aceeași temă