Bogdan Mocanu are o nouă iubită! ”Este mai matură decât mine”

Publicat: 11 ian. 2021, 13:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

Să vezi și să nu crezi! Fostul concurent de la Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu, a făcut un anunț incredibil: are o iubită mult mai matură decât el! Bruneta care i-a furat inima are chiar 32 de ani!

Bogdan Mocanu a avut o relație cu Andra Volos, dar care nu a avut un final fericit. Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei, emisiune de la Kanal D, s-au despărțit și au luat-o pe căi separte. Dacă Andra Volos se bucură de prezența celor dragi și se distrează, Bogdan Mocanu și-a făcut o altă relație, cu o brunetă mai matură decât el. Diferența dintre cei doi este de șapte ani! Bogdan Mocanu și misterioasa brunetă își petrec timpul împreună și pare că relația se așterne pe un făgaș serios, căci fostul concurent a reușit să îi cunoască și părinții!

”Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă. Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară”, a mărturisit Bogdan Mocanu la TV, arată Cancan.

Ceartă între Andra Volos și Bogdan Mocanu: ”Mi l-a jurat pe toți membrii familiei ei că nu-l va face”

”Dacă am tăcut până acum este pentru că sunt un bărbat foarte discret și nu-mi place să spăl rufele în public, dar deja se depășește o limită. Vreau să clarific că eu cu fata aia din poze nu avem nicio treabă, suntem prieteni, care nu s-au văzut de șase ani. Pe scaunul pe care stătea au mai stat probabil 10 femei și 10 bărbați să fac poze în seara aia. Astea sunt niște zvonuri aruncate, ca să se atragă atenția asupra mea.

Probabil Andra era preocupată să pună poze în fundul gol pe Instagram sau să iasă cu fel și fel de terminate și terminați. Sau să-și facă bilet și să se ducă la Istanbul, lucru pe care mi l-a jurat pe toți membrii familiei ei că nu-l va face niciodată și să mă dezamăgească”, spune Bogdan Mocanu.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 11 ian. 2021, 13:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă