Ceartă între Andra Volos și Bogdan Mocanu: ”Mi l-a jurat pe toți membrii familiei ei că nu-l va face”

Publicat: 18 Sep. 2020, 13:30 Vedete

S-au cunoscut în emisiunea fenomen de la Kanal D, ”Puterea Dragostei”, au acceptat să formeze un cuplu, s-au despărțit, s-au împăcat și… acum o nouă ceartă între cei doi? Ce cuvinte își ”aruncă” Andra Volos și Bogdan Mocanu.

Recent, pe rețelele de socializare au apărut informații conform cărora relația dintre Bogdan Mocanu și Andra Volos nu ar merge atât de bine, semn că cei doi s-ar fi certat recent asupra unui subiect. Primul care a oferit explicații este fostul concurent de la Puterea Dragostei, și anume Bogdan, arată VIVA.

Ceartă între Andra Volos și Bogdan Mocanu: ”Mi l-a jurat pe toți membrii familiei ei că nu-l va face”

”Dacă am tăcut până acum este pentru că sunt un bărbat foarte discret și nu-mi place să spăl rufele în public, dar deja se depășește o limită. Vreau să clarific că eu cu fata aia din poze nu avem nicio treabă, suntem prieteni, care nu s-au văzut de șase ani. Pe scaunul pe care stătea au mai stat probabil 10 femei și 10 bărbați să fac poze în seara aia. Astea sunt niște zvonuri aruncate, ca să se atragă atenția asupra mea.

Probabil Andra era preocupată să pună poze în fundul gol pe Instagram sau să iasă cu fel și fel de terminate și terminați. Sau să-și facă bilet și să se ducă la Istanbul, lucru pe care mi l-a jurat pe toți membrii familiei ei că nu-l va face niciodată și să mă dezamăgească”, spune Bogdan Mocanu.

Pe de altă parte, Andra Volos a plecat câteva zile în Turcia, acolo unde se filmează cel de-al treilea sezon Puterea Dragostei și chiar a și intrat în casă, în vizită, pentru un scurt timp: ”Am văzut c-au început victimizările. Succes”.

Andra Voloș, înșelată de fostul (actualul) său iubit

Andra a suferit enorm după ce Bogdan Mocanu a înșelat-o cu Bia, și ea tot o fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Andra a recunoscut că era certată cu Mocanu în acel moment și hotărâseră să ia o pauză, dar nu s-a așteptat niciun moment la o asemenea lovitură.

Ba mai mult, de când cei doi s-au cunoscut, Andra a sperat că Bogdan va fi bărbatul alături de care își va petrece tot restul vieții.

„Eu în noaptea în care el a fost cu două fete am visat. Dumnezeu mi-a trimis prin somn că el mă înșală. M-am trezit din somn plângând și i-am zis Melisei și iubitului ei că Bogdan în noaptea asta m-a înșelat. După care eu aș putea să vă trimit un screenshot în care eu i-am trimis lui un mesaj în are i-am spus bai, tu m-ai înșelat cu două. Și el a zis hahaha și eu am auzit multe. Lumea acum știe că suntem separați și încearcă să bage intrigă. Dar eu am primit semn de la Dumnezeu și vă jur că așa a fost”, a declarat Andra Volos într-un vlog.

Publicat: 18 Sep. 2020, 13:30 Vedete
Pe aceeași temă