Doi foști concurenți de la Puterea Dragostei, confirmați pozitiv cu noul coronavirus: ”M-am simțit foarte rău, m-a durut foarte tare capul”

Publicat: 14 oct. 2020, 09:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

Doi foști concurenți ai emisiunii ”Puterea Dragostei” de la Kanal D au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Ce a spus tânăra blondină și cum se simte acum.

Cei doi foști concurenți, Andreea Pirui și Marius, au contactat noul coronavirus, iar aceștia au intrat în izolare pentru două săptămâni. În ultima perioadă, frumoasa blondină nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare, semn că se întâmplase ceva cu ea. Iar recent, Andreea le-a răspuns urmăritorilor ei, printr-un video, ce s-a întâmplat în ultima perioadă și de ce nu a mai făcut postări pe internet.

Andreea Pirui și Marius, foști concurenți Puterea Dragostei, confirmați pozitiv cu noul coronavirus

Ea și Marius s-au simțit foarte rău, blondina a avut dureri mari de cap, au mers la spital pentru a se testa pentru noul coronavirus, iar rezultatul a ieșit pozitiv.

”Bună, dragii mei. N-am mai postat de câteva zile pentru că m-am simțit foarte rău, m-a durut foarte tare capul și m-am dus la spital să-mi fac un test de corona. A ieșit pozitiv, așa că stau în casă, două săptămâni stau izolată, iau medicamente, trebuie să am grijă de mine. I-am dat și lui Marius. Credeți în virus, nici eu n-am crezut, dar uite că există. Aveți grijă de voi, purtați masă și spălați-va pe mâini”, a spus Andreea Pirui, arată Cancan.

Andreea Pirui și Marius au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din emisiunea care se filmează în Turcia, și anume Puterea Dragostei. Cei doi au trecut împreună peste greutățile și piedicile celor din jur și acum locuiesc împreună, în țară. Sunt fericiți unul cu celălalt, chiar dacă gurile rele au spus că s-ar fi despărțit sau că relația lor ar fi fost ”de fațadă”.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 oct. 2020, 09:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă