Cine e Gabriel, noul concurent de la Puterea Dragostei! A divorțat recent, iar acum își caută dragostea

Publicat: 24 aug. 2020, 14:58 Autor: Andreea Voicu Vedete

În casa Puterea Dragostei, emisiune difuzată de Kanal D, a intrat un nou concurent, și anume Gabriel. Dar oare a fugit de soție ca să intre în emisiune!?

Radu George Gabriel este noul concurent din casa Puterea Dragostei, show-ul fenomen de la TV. El este originar din Galați și este pregătit să înceapă o viață nouă alături de o fată pe gustul său. Potrivit wowbiz, Gabriel ar fi avut o relație complicată, căci a fost logodit, dar nu pentru mult timp. El susține că de la fosta relație au trecut șase luni, dar un document ar arăta că ar fi divorțat de partenera lui în urmă cu două zile. Nu se cunoaște motivul pentru care s-a creat o ruptură între cei doi.

Cine e George Gabriel, concurentul nou de la Puterea Dragostei

Radu George Gabriel are 23 de ani și este din Galați. Tânărul se recomandă a fi sufletist, sincer, cu un comportament cald. Este zodia Taur și a venit în casa Puterea Dragostei pentru a-și găsi jumătatea! Ba mai mult decât atât, are deja două fete favorite, pe Adriana și Mădălina.

Detalii șocante din trecutul Monei de la ”Puterea Dragostei”

Tatăl lui Nicos, unul dintre băieții care au intrat în emisiune pentru a-și găsi jumătatea, a început războiul împotriva concurentei de la Puterea Dragostei. Bărbatul a povestit detalii halucinante despre tânăra concurentă, după ce aceasta a avut un conflict cu fiul său.

”Și-a făcut jocul, i-a ieșit. Astea au venit că sunt leșinate, nu mai merge videochat-ul, cluburile sunt închise, au venit la emisiune, a căzut ăsta micul victimă… Așa te călești cu viața, le mai halești, le mai digeri, s-au jucat cu mintea lui. Nu eram eu in emisiune să se joace cu mintea mea…

Lavinia aia, altă perversă. Aia vrea să zboare Nicos din emisiune pentru că dosarul ei de aici până la mare și înapoi. Nu o cheamă Mona, nu știu de unde și-a pus ea pseudonimul ăsta.

Toți o știu drept Lavinia. O să fiu și eu invitat la emisiunea asta. Nu am văzut niciodată să îi atragă atenția Monei, le e frică de ea, aia e și smardoaică. Cu Mona sunt si filmulete, nu numai poze. Eu i-am zis să aibă grijă cu Lavinia, dar noi am făcut gestul ăsta mai mult pentru copilul ei, nu pentru ea, noi i-am dat foarte multe job-uri, în videoclipuri de maneliști, în cluburi, că știam foarte bine situația ei de acasă.

Mona e pușcăriașă, nu are scrupule. I-am tras-o, normal, bărbătește, eu îmi asum că sunt bărbat. Mi-a făcut treaba aia în genunchi și de asta cred că are boală pe Nicolas. A avut și ea un plan. Sunt mai multe, filmulețe, nu poze. O zgudui din temelii. Nicos când a fost la prezentare a spus că a fost la casa de copii, că tata a fost unde a fost, ea de ce nu a spus?”, a spus Giovanni, tatăl lui Nicos de la Puterea dragostei într-un live.

Publicat: 24 aug. 2020, 14:58 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă