Detalii șocante din trecutul Monei de la Puterea dragostei au ieșit la iveală. Cine a făcut aceste dezvăluiri

Publicat: 20 aug. 2020, 11:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Tatăl lui Nicos, unul dintre băieții care au intrat în emisiune pentru a-și găsi jumătatea, a început războiul împotriva concurentei de la Puterea Dragostei. Bărbatul a povestit detalii halucinante despre tânăra concurentă, după ce aceasta a avut un conflict cu fiul său.

Mona de la Puterea Dragostei ar fi fost la închisoare. Giovanni, tatăl lui Nicos, a declarat recent că ar fi înreținut și relații sexuale cu concurenta. Potrivit spuselor bărbatului, Mona nu ar fi numele ei adevărat, ci s-ar numi Lavinia.

”Și-a făcut jocul, i-a ieșit. Astea au venit că sunt leșinate, nu mai merge videochat-ul, cluburile sunt închise, au venit la emisiune, a căzut ăsta micul victimă… Așa te călești cu viața, le mai halești, le mai digeri, s-au jucat cu mintea lui. Nu eram eu in emisiune să se joace cu mintea mea…

Lavinia aia, altă perversă. Aia vrea să zboare Nicos din emisiune pentru că dosarul ei de aici până la mare și înapoi. Nu o cheamă Mona, nu știu de unde și-a pus ea pseudonimul ăsta.

Toți o știu drept Lavinia. O să fiu și eu invitat la emisiunea asta. Nu am văzut niciodată să îi atragă atenția Monei, le e frică de ea, aia e și smardoaică. Cu Mona sunt si filmulete, nu numai poze. Eu i-am zis să aibă grijă cu Lavinia, dar noi am făcut gestul ăsta mai mult pentru copilul ei, nu pentru ea, noi i-am dat foarte multe job-uri, în videoclipuri de maneliști, în cluburi, că știam foarte bine situația ei de acasă.

Mona e pușcăriașă, nu are scrupule. I-am tras-o, normal, bărbătește, eu îmi asum că sunt bărbat. Mi-a făcut treaba aia în genunchi și de asta cred că are boală pe Nicolas. A avut și ea un plan. Sunt mai multe, filmulețe, nu poze. O zgudui din temelii. Nicos când a fost la prezentare a spus că a fost la casa de copii, că tata a fost unde a fost, ea de ce nu a spus?”, a spus Giovanni, tatăl lui Nicos de la Puterea dragostei într-un live.

Publicat: 20 aug. 2020, 11:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă