EXCLUSIV| Andra Voloș de la “Puterea Dragostei” îi face concurență Andreei Mantea! Ce sume pretinde pentru un contract de promovare

Publicat: 16 mart. 2021, 10:26 Autor: G. M. Vedete

Andra Voloș de la Puterea Dragostei îi face concurență Andreei Mantea, cea care până nu demult a fost prezentatoarea show-ului matrimonial de la Kanal D.

După participarea la emisiune, Andra Voloș a reușit să-și facă publicul ei de fani, astfel că, într-un timp destul de scurt, ea a “adunat” pe pagina de Instagram peste 500 K de followeri, în timp ce Andreea Mantea, cea care a prezentat show-ul “Puterea Dragostei” se bucură de 1,8 m de followeri pe care i-a “strâns” în decursul câtorva buni ani de televiziune și muncă.

Ei bine, despre Andreea Mantea se știe deja că are multe contracte de promovare cel puțin pe partea de online. Andra Voloș însă vine tare din urmă. Chiar dacă poate n-are neaparat același număr de contracte sau aceleași branduri pe care le promovează, cert este că pretinde… cam aceeași sumă de bani pentru postări și story-uri ca și diva de la Kanal D.

În lumea showbiz-ului se zvonește că Andra Voloș ar cere 1000 de euro plus TVA pentru un contract de promovare pe social media, câteva story-uri și postări pe feed, la fel ca Andreea Mantea care ar pretinde tot în jur de 1000 – 1200 euro plus TVA.

Fetele care au fost la Puterea Dragostei și-au luat avânt și chiar au adunat mulți urmăritori pe social media și de aici au început să le vină și contractele de promovare pe diverse produse, fie că vorbim de ceai de slăbit sau haine. Am înțeles de la o tânără afaceristă care dorește să-și promoveze produsele și în mediul online, cu ajutorul influencerilor, că ar fi luat legătura cu mai multe fete care au fost la Puterea Dragostei și că suma cea mai mică care i-ar fi fost propusă a fost de vreo 400 de euro. Andra Voloș ar avea deja un om care se ocupă de contractele ei, de imaginea ei, un fel de manager, PR, și că ar pretinde 1000 de euro plus TVA, cam la fel ca Andreea Mantea, care este o persoană cunoscută, cu o imagine curată, și care are de aproape 4 ori mai mulți urmăritori pe paginile de socializare”, susțin surse din showbiz.

 

Publicat: 16 mart. 2021, 10:26 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă