Andreea Mantea, ”desfigurată” de coșuri! “M-am speriat foarte tare” – Ce s-a întâmplat cu fața vedetei

Publicat: 28 mart. 2020, 10:24 Autor: G. M. Vedete

Andreea Mantea, plină de coșuri, după folosirea unui produs pentru ten! Prezentatoarea “Puterea Dragostei” s-a speriat cumplit când s-a trezit cu fața plină de bube!

Andreea Mantea este foarte atentă cu aspectul ei fizic, dar mai ales cu îngrijirea tenului. Prezentatoarea celui mai tare show matrimonial acordă o atenție deosebită tenului, asta pentru că în permanență trebuie să arate bine atâta vreme cât apare aproape zilnic pe sticlă. Pentru ten, Mantea folosește o gamă de produse renumite de care acum este foarte mulțumită, mai ales că își poate curăța foarte bine tenul pe care îl machiază aproape în fiecare zi când are filmări pentru emisiune.

La început însă, când a folosit produsele din gama respectivă, a avut un șoc! Andreea Mantea era plină de coșuri pe față, bube de care a scăpat abia în 2-3 săptămâni! Vedeta s-a speriat îngrozitor și s-a temut că și-a “nenorocit” fața. Toată povestea a fost relatată chiar de Andreea pe pagina sa de socializare, unde una din admiratoarele ei i-a scris că a folosit și ea aceeași gamă de produse pentru ten și este extrem de dezamagită de efectul lor.

Andreea Mantea: „M-am speriat foarte tare”

“Mie, produsele ***** mi-au provocat mare acne, ce înainte de a le utiliza nu aveam, decât câte unul rătăcit când și când… acum nu mai scap de ele. Eram așa încântată când le-am comandat și după 2 săptămâni de utilizare… mare dezamăgire și plină de coșuri”, i-a scris tânăra vedetei.

“Dacă ai folosit *******în tratamentul pentru acne, era normal să îți iasă mai multe coșuri după. Asta este menirea lui. Să scoată tot ce este mai rău, la suprafață. Într-adevăr durează cam 2-3 săptămâni toată această fază. Dar este doar o fază. Apoi le tratezi cu celelalte produse și dispar. Trebuia să ai răbdare…. asta am pățit și eu și m-am speriat foarte tare. Dar asta este și ideea. Să scoată tot, tot, la suprafață și după să tratezi. Eu zic să nu te lași de tratament”, i-a răspuns Andreea Mantea, dezvăluind și ce pățanie a avut ea, dar și cum a scăpat de coșuri.

Captură: Instagram Andreea Mantea

Publicat: 28 mart. 2020, 10:24 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă