Reacția Andreei Mantea, după ce au apărut imaginile +18 cu Bianca Comănici de la Puterea Dragostei: ”E ceva putred la mijloc”

Publicat: 25 Feb. 2020, 15:05 Arhiva

În urmă cu aproape două săptămâni au apărut pe internet imagini compromițătoare cu Bianca Comănici, concurentă la Puterea Dragostei. Tânăra a devenit ținta ironiilor și a cuvintelor urâte foarte repede, după ce au fost făcute publice imaginile.

În acest scandal incredibil a intervenit și Andreea Mantea, prezentatoarea TV a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, spunându-și opinia vis-a-vis de implicarea din partea lui Livian, fostul Biancăi.

Reacția Andreei Mantea, după ce au apărut imaginile compromițătoare cu Bianca Comănici de la Puterea Dragostei

Frumoasa prezentatoare TV Andreea Mantea a mărturisit că ar fi știut despre subiectul legat de Bianca Comănici doar de suprafață, iar pe Livian Pop l-a întrebat ce știe despre acest lucru. Dialogul a escaladat imediat.

”E ceva putred la mijloc, să fim serioși. Ori ești asumat din cap până în picioare ori știi sigur că nu o să se afle niciodată. Familia ta ce zice despre situația asta? Ție în privat ce ți-a zis? Până una alta, tatăl tău a trimis un mesaj audio producției, de asta te-am întrebat ce ți-a zis”, i-a spus Andreea Mantea, lui Livian.

„Aici depinde cu cine vorbești despre chestia asta, poate ea chiar nu a zis la nimeni. Ce a zis și până acum, nu e nimic nou. Ei mi-au zis că sunt îngândurați de cum reacționez eu. Mi-au zis să nu mă ia gâduri aiurea și să gestionez situația bine. E greu, poate când o să o văd pe Bianca bine o să mă descarc și o să spun tot ce am acumulat în mine zilele astea. Nu știu dacă au aflat părinții ei”, a spus și Livian, despre situația jenantă în care s-a aflat, din cauza Biancăi, conform Cancan.

Publicat: 25 Feb. 2020, 15:05 Arhiva
Pe aceeași temă