Detalii picante despre Mona, noua concurentă de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă tânăra de 28 de ani

Publicat: 05 Aug. 2020, 14:08 Vedete

Un nou sezon Puterea Dragostei a început la Kanal D. Acum, noii concurenți sunt hotărâți să își găsească jumătatea. Printre aceștia se află  și Mona, tânăra care a stârnit reacții neașteptate încă de la începutul show-ului. 

Mona este de profesie cosmetician, îi place să călătorească, și să meargă la cinema. Cei care o cunosc spun despre ea că este o fire dură, având în vedere că nu se deschide total, decât în preajma anumitor persoane.

Cât despre bărbatul ideal, frumoasa brunetă a mărturisit că trebuie să fie înalt, sensibil, romantic, amuzant dar și fidel. Chiar dacă a fost căsătorită, aceasta este pregătită să o ia de la capăt.

Cu ce se ocupă Mona de la Puterea Dragostei

Despre Mona s-au aflat multe lucruri, într-un timp foarte scurt. Cu toate astea, nu se știe încă dacă toate informațiile sunt reale. Aceasta ar fi fost dansatoare la bară, iar imagine cu ea au fost publicate de o apropiată. Vestea nu a picat prea bine pentru ceilalți colegi ai săi, dar nici pentru apropiați.

De asemenea, se speculează că Mona ar fi fost și clientă falsă în unele cluburi din București.

Ce dorințe au noii concurenți de la Puterea Dragostei

Fetele care au pășit în competiția Puterea Dragostei sunt: Mariana, Mona, Mădălina, Andrada, Alexandra, Adriana, Ale.

Băieții care au pășit la Puterea Dragostei sunt: David, Akebono, Mihai, George, Paul, Nicos, Cristian.

Adriana este din Vaslui și își dorește ca bărbatul ei să fie înalt, brunet, bine lucrat și frumos. Singura ei prietenă bună este chiar sora. Chiar i-a și transmis un mesaj viitorului ei iubit: „Dragul meu, abia aștept să vină momentul în care să ne cunoaștem și să fim împreună!”.

Pe de altă parte, noul concurent Nicos este artist de muzică rap și spune că ”viața este un film”. A fost însurat în trecut și ascunde o dramă pe care abia acum o aflăm: mama lui l-a dat la căminul de copii când avea 12 ani, alături de el fiind doar tatăl lui pe care îl iubește și respectă foarte mult.

„Te iubesc! Ai fost întotdeauna în dreapta mea și îți mulțumesc că ai fost pansamentul sufletesc de care am avut nevoie! Sper că ești mândră de mine că am ajuns la această emisiune și că am ajuns să-mi exprim sentimentele în fața unui public atât de mare”, a transmis Nicos pentru părinții lui.

Pe de altă parte, Alexandra e din Vaslui, fiind sora Adrianei. Și ea a fost căsătorită și are o fetiță din relația trecută.

Paul a plăcut trei fete din sezonul trecut, și anume pe Daiana, Ligi și Bianca.

George vrea să cucerească cea mai frumoasă fată de la Puterea Dragostei și este pregătit să își găsească jumătatea!

Ale spune despre ea că e o fire calmă și ambițioasă.

Mona a fost căsătorită și ea, având un copil de 8 ani acasă.

De asemenea, Cristian este fratele Biancăi Comănici, câștigătoarea sezoanelor 1&2 Puterea Dragostei. Își dorește să iasă din ”umbra surorii sale”.

Publicat: 05 Aug. 2020, 14:08 Vedete
Pe aceeași temă