Andreea Antonescu a vorbit despre divortul de Traian Spak! In ce stadiu se afla relatia lor

Publicat: 20 Jul. 2019, 09:54 News 3

In urma cu cateva zile, Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania arunca bomba: artista va divorta de sotul ei, la notar, in mare secret.

Andreea Antonescu a vorbit despre divortul de Traian Spak. Cu toate ca nu a oferit informatii clare, concrete, artista sustine ca are o relatie civilizata cu sotul ei. Cei doi au o relatie de mai bine de 14 ani, ultimii 8 fiind de casatorie. Cei doi au impreuna o fetita pe nume Siena.

Cu toate astea, din cauza absentei lui Traian Spak din Romania si lipsa artistei din America, unde se afla familia ei, au aparut tot mai multe zvonuri ale divortului. Andreea Antonescu sustine ca se intelege bine cu sotul ei. Ba mai mult, acesta o incurajeaza sa isi reia cariera muzicala.

Andreea Antonescu, despre divortul de Traian Spak

”De patru ani tot divorțez… Traian este un om pe care îl respect foarte tare, la care țin foarte mult și suntem conștienți că faptul că avem un copil împreună, suntem conștienți că ea este universul nostru, știm că trebuie să luptăm pentru ea, indiferent ce ne aduce viața. În momentul de față am ales muzica, cu tot ceea ce implică asta. Pe Traian nu l-a deranjat, ce am apreciat la el tot timpul a fost faptul că și-a dorit să pun muzica pe primul plan. El s-ar fi dat la o parte dacă ar fi considerat că relația noastră ar fi un impediment în cariera mea… Traian e un om foarte bun… E un om care, atât cât a putut, a fost lângă mine”, a explicat Andreea Antonescu pentru wowbiz.ro.

Fiica Andreei Antonescu, in America

”Siena este în America, mama este în America, vorbesc cu ea în fiecare zi pe facetime… Ne spune că e mândră că și mama ei și nașa ei sunt artiste. Și, după cum s-a exprimat copilul meu, în defavoarea noastră, ca după 100 de ani ne-am reunit… Pe noi ne-a durut un pic, tot femei suntem.

Siena este cu mama în America și eu trebuia să fiu acolo… (…) Aveam de ales familia, pentru că asta am făcut în ultimii ani, de aceea am lipsit în ultimii ani sau se punea problema să risc… să aleg cariera, știind că Siena este pe mâini bune, în continuare.

Și am rămas în România… (…) Noi (Andreea Antonescu și Traian Spak, n. red.) ne înțelegem în continuare foarte bine, suntem oameni civilizați, suntem oameni maturi..”, explică Andreea Antonescu.

Pictorialul Playboy l-a atras pe Traian Spak

”Traian mi-a spus că el, de fapt, m-a remarcat în momentul în care am pozat în acea revistă pentru bărbați”, spune, râzând, Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a facut terapie dupa decesul tatalui ei: „Consilierea a durat patru ani”

Andreea Antonescu se gandeste la divort

”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, spunea Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu devine femeie de afaceri! Cantareata intra in afaceri cu bere

Publicat: 20 Jul. 2019, 09:54 News 3
Pe aceeași temă