Alexandru Arsinel, declaratii dupa internarea la Terapie Intensiva: „Nu recunosteam pe nimeni din jur’

Publicat: 19 Jul. 2019, 16:23 News 3

Indragitul actor a trecut prin momente grele, atunci cand a ajuns la spital dupa atacul cerebral.

Alexandru Arsinel, declaratii dupa internarea la Terapie Intensiva. La inceputul lunii iulie, artistul s-a simtit rau si a ajuns de urgenta la spital.

Actorul a fost invitat recent in cadrul emisiunii Agentia VIP, de la Antena Stars, unde a explicat prin ce a dificultati a trecut atunci cand a ajuns la spital.

Alexandru Arsinel, declaratii dupa internarea la Terapie Intensiva

„La vârsta asta ai zile și bune și rele. Trebuie să fentez cât pot. Am momente. Am avut un puseu de tensiune scăzut, am avut tensiune mică și cu o seară înainte și am luat o pastilă. Am avut o eliminare de potasiu, de săruri, m-a luat o amețeală pe care n-am avut-o în viața mea.

Am avut noroc că s-a întâmplat în spital, eram cu soția mea la recuperare. Nu recunoșteam pe nimeni din jur. Le-am zis că am senzația că nu mai pot sta pe picioare”, a spus Alexandru Arsinel, potrivit spynews.ro.

„Nu l-am recunoscut nici pe baiatul meu!”

Desi o cadere de tensiune poate fi normala pentru un batran de 80 de ani, totusi se pare ca lucrurile sunt mult mai grave. Arsinel nu a fost capabil sa-si recunoasca propriul baiat atunci cand a venit la spital iar din acele momente nu-si aduce aminte mai nimic.

„Sunt colegi care la vârsta asta îşi permit să nu lucreze. Am avut un episod din ăsta neplăcut. A trebuit să chem salvarea pentru că am avut o cădere de tensiune la 8 cu 6. Medicii mi-au recomandat un medicament şi eu am luat două. O noapte întreagă am luat, din jumate în jumate de oră, 250-300 g de apă pentru că mă dezhidratasem.

Mi-au spus că am pierdut multe săruri şi asta afectează inima. Nu mai pompa suficient oxigen acolo unde trebuie, adică la creier. Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu. Am rămas peste noapte în spital şi, uite că, destul de repede m-au pus pe picioare. Da, sunt acasă acum”, a explicat Alexandru Arşinel marţi seară la Antena Stars.

Publicat: 19 Jul. 2019, 16:23 News 3
Pe aceeași temă