Ce i-a pus familia lui Alexandru Arşinel în sicriu? Imaginile durerii de la înmormântarea marelui actor

Publicat: 02 oct. 2022, 11:45 Autor: Camelia Vedete

Ce i-a pus familia lui Alexandru Arşinel în sicriu. Alexandru Arșinel a fost condus pe ultimul drum de către familia și apropiații săi, urmând ca de această dată cortina să cadă pentru ultima dată pentru marele actor. CANCAN.RO a transmis în direct slujba și a pus la dispoziție ultimele imagini cu cel care a fost partenerul de scenă al Stelei Popescu de-a lungul anilor.

Din păcate, marele actor Alexandru Arșinel a pierdut lupta cu boala pe data de 29 septembrie 2022. Deși familia și prietenii apropiați sperau ca fostul director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București să se pună pe picioare în urma tratamentului pe care l-a urmat în ultimele luni. Iată că acest lucru nu s-a întâmplat.

Alexandru Arșinel este condus pe ultimul drum

De duminică, 2 octombrie 2022, Alexandru Arșinel se odihnește pentru totdeauna. Slujba a început la ora 12:00, în cimitirul Bellu. Cei doi băieți ai actorului i-au respecta toate dorințele post-mortem, astfel că Arșinel a fost înmormântat purtând pălăria, costumul și butonii favoriți. Fostul partener de scenă al Stelei Popescu a avut grijă din timp să își pregătească locul de veci. Deoarece nu și-a dorit ca ai săi copii să fie nevoiți să suporte cheltuieli foarte mari după moartea sa.

Ce i-a pus familia lui Alexandru Arşinel în sicriu

Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost depus mai întâi la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din București pe data de 30 septembrie, acolo unde a rămas până sâmbătă, 1 octombrie 2022, la ora 14:00. Toți cei care l-au cunoscut personal sau doar l-au admirat din umbră au avut ocazia de a-i aduce un ultim omagiu marelui actor de comedie. Ulterior, sicriul a fost mutat la Capela Bellu, unde familia și prietenii foarte apropiați au rămas zeci de minute alături de actor.

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: „Doamneee, te rog…”

Alexandru Arșinel a murit, pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Actorul a lăsat în urmă o carieră înfloritoare și o familie îndurerată.

Acum câțiva ani, invitat fiind în emisiunea lui Dan Negru, a fost întrebat ce i-ar spune lui Dumnezeu pe patul de moarte. Cuvintele lui au fost sincere, dar și dureroase în același timp.

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat „contractul” pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua…”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Cu lacrimi în ochi, Alexandru Arșinel a spus că i-ar cere lui Dumnezeu înainte să moară, să o țină sănătoasă pe soția sa, Marilena.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel la acea vreme.

Maestrul Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani!

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu grave probleme de sănătate în ultima perioadă, fiind internat de mai multe ori. Marele actor a tras cortina și și-a găsit sfârșitul în cursul zilei de azi, la Spitalul Universitar de Urgență din București. Acolo se află internat de două săptămâni.

Cine este soția lui Alexandru Arșinel. Ce doi erau căsătoriți de peste 50 de ani!

Soția faimosului actor este Marilena Arșinel, cei doi fiind căsătoriți din anul 1968. Fiind de o frumusețe răpitoare, Marilena Arșinel l-a cucerit imediat pe marele artist. Cei doi au împreună doi băieți, Bogdan și Cristian. Chiar dacă niciunul dintre ei nu i-a călcat pe urme celebrului lor tată spre o carieră în lumea artistică, Alexandru Arșinel este extrem de mândru de ei. Cel dintâi este de meserie inginer constructor, iar mezinul s-a orientat către agricultură, reatează Spynews.

Din păcate, soția lui Alexandru Arșinel a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un incident care i-a marcat viața. Marilena a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut direct în cap. Deși a ajuns de urgență pe mâinile medicilor pentru a fi operată, aceasta a rămas cu sechele, având în permanență nevoie de îngrijiri. Marilena Arșinel are mare noroc de soțul ei, având în vedere că actorul îi este alături în permanență.

”Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, „ți-a plăcut mâncarea?”, ea zice da. Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă”, a declarat Alexandru Arșinel în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars.

Publicat: 02 oct. 2022, 11:45 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×