Detalii șocante! Ce au găsit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Publicat: 30 sept. 2022, 11:30 Autor: Camelia Vedete

În vârstă de 83 de ani, Alexandru Arșinel se afla sub tratament, într-o stare foarte gravă, la un spital din București. Actorul a fost adus aici de la azilul în care a fost internat de către fiul său. Se pare că acesta nu ar fi fost îngrijit cum trebuie în acel centru, iar medicii s-au declarat șocați de ce au găsit pe corpul lui. 

Sursele clasa CANCAN.RO au dezvăluit că marele actor avea multiple escare. Nu putea fi mutat din pat și nici nu i se putea face masaj. Iar acest fapt i-a cauzat serioase răni pe tot corpul. Acestea au fost descrise ca fiind: ”leziunile unui om bătrân care nu este bine îngrjit”.

Medicii care s-au ocupat de el ar fi ajuns la concluzia că acesta avea o infecție nosocomială cauzată de escare. Actorul a ajuns la spital având deja aceste răni, care denotă o îngrijre deficitară.

În ultimele luni, Alexandru Arșinel a ajuns tot mai des pe mâna medicilor. Și chiar a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Fapt ce l-a slăbit și mai mult și care în cele din urmă au dus la deces.

Maestrul Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani!

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu grave probleme de sănătate în ultima perioadă, fiind internat de mai multe ori. Marele actor a tras cortina și și-a găsit sfârșitul în cursul zilei de azi, la Spitalul Universitar de Urgență din București. Acolo se află internat de două săptămâni.

Alexandru Arșinel: ”Jigodii ordinare m-au jignit…”

Alexandru Arșinel povestea în urmă cu ceva timp că jumătatea lui a fost cea care l-a temperat atunci când avea toate motivele să izbucnească la adresa dușmanilor.

Contează enorm persoana care este lângă tine. Persoana care, când te clatini, pune repede umărul. De câte ori crezi tu, în ultimii ani, după ce jigodii ordinare m-au jignit, m-au omorât, nu m-au îndemnat să zic: Pun mâna pe un par și-i fugăresc pe undeva!

Și Marilena mi-a zis: Lasă-i, poate că n-au ce mânca, săracii. Poate nu-i ajută mai mult mintea și sufletul. Lasă-i în pace, o să treacă! Și ea, și Stela (n.r – m-au ajutat), care era tot o echilibrată și o blândă!”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea lui Dan Negru, de pe YouTube.

Publicat: 30 sept. 2022, 11:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă