Cine este soția lui Alexandru Arșinel. Ce doi au fost căsătoriți peste 50 de ani!

Publicat: 30 sept. 2022, 11:20 Autor: Camelia Vedete

Cine este soția lui Alexandru Arșinel. Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România, fiind iubit de un public extrem de numeros, de toate vâstele. 

Însă, în ciuda faptului ca Arșinel a fost celebru, având mii de fani, despre soția sa nu se știe mare lucru, deși s-au căsători în anul 1968! Multă vreme, despre celebrul actor s-a crezut că are o relație cu nu mai puin celebra Stela Popescu, cei doi fiind un cuplu pe scenă, iar publicul a crezut că acest lucru se întâmplă și în viața personală. Doar că pe cei doi actori nu i-a legat decât o strânsă prietenie!

Cine este soția lui Alexandru Arșinel

Soția faimosului actor este Marilena Arșinel, cei doi fiind căsătoriți din anul 1968. Fiind de o frumusețe răpitoare, Marilena Arșinel l-a cucerit imediat pe marele artist. Cei doi au împreună doi băieți, Bogdan și Cristian. Chiar dacă niciunul dintre ei nu i-a călcat pe urme celebrului lor tată spre o carieră în lumea artistică, Alexandru Arșinel este extrem de mândru de ei. Cel dintâi este de meserie inginer constructor, iar mezinul s-a orientat către agricultură, reatează Spynews.

Din păcate, soția lui Alexandru Arșinel a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un incident care i-a marcat viața. Marilena a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut direct în cap. Deși a ajuns de urgență pe mâinile medicilor pentru a fi operată, aceasta a rămas cu sechele, având în permanență nevoie de îngrijiri. Marilena Arșinel are mare noroc de soțul ei, având în vedere că actorul îi este alături în permanență.

”Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, „ți-a plăcut mâncarea?”, ea zice da. Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă”, a declarat Alexandru Arșinel în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars.

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: „Doamneee, te rog…”

Alexandru Arșinel a murit, astăzi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Actorul a lăsat în urmă o carieră înfloritoare și o familie îndurerată.

Acum câțiva ani, invitat fiind în emisiunea lui Dan Negru, a fost întrebat ce i-ar spune lui Dumnezeu pe patul de moarte. Cuvintele lui au fost sincere, dar și dureroase în același timp.

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat „contractul” pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua…”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte

Cu lacrimi în ochi, Alexandru Arșinel a spus că i-ar cere lui Dumnezeu înainte să moară, să o țină sănătoasă pe soția sa, Marilena.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel la acea vreme.

Publicat: 30 sept. 2022, 11:20 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă