Cum se descurcă Alexandru Arșinel și soția lui în plină pandemie de COVID-19: ”Cumpărăturile sunt lăsate la uşă”

Publicat: 07 apr. 2020, 13:31 Autor: Andreea Voicu Vedete

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel și soția sa se află în autoizolare la domiciliu, pentru a nu se expune virusului și pentru a nu intra în contact cu alte persoane.

Actorul de 81 de ani și soția sa sunt binecuvântați, căci au doi fii, pe Cristina și Bogdan, care îi ajută cu aprovizionare în timpul pandemiei de coronavirus. Toți respectă regulile impuse de autorități! Soția sa nu se poate deplasa, astfel că există o doamnă care se ocupă de partenera sa de viață.

“Fac parte dintr-o familie numeroasă, am doi băieţi, două nurori care aleargă pentru noi, plus doamna din casă care se ocupă de soţia mea. Facem aprovizionarea o dată pe săptămână, iar cumpărăturile sunt lăsate la uşă. De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem”, a spus Alexandru Arșinel potrivit Click.

Cum se descurcă Alexandru Arșinel și soția lui în plină pandemie de COVID-19

Aflați închiși în casă, Alexandru Arșinel și soția lui își duc la fel de normal viața, chiar dacă nu mai pot ieși. “Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului”, a mai spus actorul.

De asemenea, Alexandru Arșinel, datorită meseriei pe care o are, este nevoit să meargă o dată pe săptămână la Teatrul de Revistă. “Ies o dată pe săptămână din casă şi merg la a doua mea casă, pentru că aşa pot să-i spun Teatrului de Revistă, unde activăm de 50 de ani. Chiar sâmbăta asta am fost, fac cu schimbul cu Vasile Muraru. Când poate el, merge el, când pot eu, mă deplasez eu. Nu e mare lucru de făcut, dar mai sunt oameni care au grijă de una, alta pe acolo, mici chestii tehnice ca să zic aşa. Nu sunt esenţiale, dar e vorba de ataşament. E ca şi cum ar trebui să uzi o floare”, a precizat Alexandru Arșinel.

“În perioada asta îmi lipseşte scena, îmi lipseşte să îi fac pe oameni să râdă. Chiar dacă stăm acasă, mai stând la o masă, mai stând în sufragerie, ţi se întâmplă să mai repeţi un text, să îţi vină în minte replici. Există iubire în orice formă, ataşament şi sentimente, şi nu ai cum să te detaşezi de pasiunile cu care ai crescut”, a încheiat actorul.

Publicat: 07 apr. 2020, 13:31 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă