Alexandru Arşinel, apel în plină pandemie de COVID-19: „Haideți să trăim!”

Publicat: 27 Mar. 2020, 09:58 Vedete
Alexandru Arşinel, apel în plină pandemie de COVID-19: „Haideți să trăim!”

Alexandru Arşinel apel în plină pandemie de COVID-19. Celebrul actor Alexandru Arşinel a făcut un apel la români, în plină pandemie de coronavirus, cerându-le să stea în case, dacă vor să trăiască.

El s-a adresat românilor care nu stau în casele lor în această perioadă dificilă pentru toți, încercând să le explice cât de important este acest lucru.

„Atât vreau să le spun: haideți să trăim! Și pentru asta, haideți să ne ascundem în casă câteva săptămâni pentru a trece peste hopul acesta!”, a spus Alexandru Arşinel, potrivit bzi.ro.

Actorul a spus că se simte bine și a mai transmis un mesaj tuturor românilor în plină pandemie de COVID-19. „Sunt bine, sunt bine. Aștept să văd cât o să ne mai fie”.

Alexandru Arşinel apel în plină pandemie de COVID-19. Actorul a pierdut o rudă din cauza coronavirusului

Marioara Chetraru, victima cu numărul 11, deținea la Suceviţa, Popasul turistic Bucovina, alături de soțul său, Constantin Chetraru. Acesta este văr cu Alexandru Arşinel, născut în Dolhasca, lângă Suceava. De afaceare se ocupau Mărioara, Constantin şi cu fiul lor, Sergiu.

Până în momentul de față s-au înregistrat 1029 de cazuri pozitive pe teritoriul României. Dintre acestea, 94 de persoane au fost vindecate. 6.151 de persoane sunt în carantină instituționalizată și 110.042 sunt în izolare la domiciliu. La nivel mondial, au fost înregistrate 521.086 de cazuri până la momentul actual. Dintre acestea, sunt 23.568 de decese. 122,245 de persoane s-au vindecat.

Citeşte şi: Alexandru Arșinel este în doliu! Cine este victima Covid-19 cu numărul 11 din România

Publicat: 27 Mar. 2020, 09:58 Vedete
Pe aceeași temă