Doliu în teatru! Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani!

Publicat: 29 sept. 2022, 20:41 Autor: Dora Bazavan Vedete

Doliu în lumea teatrului! Maestrul Alexandru Arșinel s-a stins din viață azi, la 83 de ani!

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu grave probleme de sănătate în ultima perioadă, fiind internat de mai multe ori. Marele actor a tras cortina și și-a găsit sfârșitul în cursul zilei de azi, la Spitalul Universitar de Urgență din București. Acolo se află internat de două săptămâni.

În vara acestui an, actorii Alexandru Arșinel și Vasile Muraru au fost decorați cu Ordinul “Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Marele actor Alexandru Arșinel era vizibil slăbit la primirea acestei distincții. Iar când preoții au mers să îl decoreze, acesta a stat în scaunul cu rotile, vizibil slăbit și măcinat de boală.

Doliu în teatru! Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani!

Alexandru Arșinel s-a confruntat și cu probleme cardiace, iar în anul 2017 i s-a montat un stent pe o arteră a inimii. Maestrul a fost internat recent și într-un centru de îngrijiri paleative. Dar apoi a fost transferat la spital pentru a fi tratat sub supraveghere medicală de specialitate.

Imediat după vestea primită despre moartea lui Alexandru Arșinel, vedetele și cunoscuții actorului au început să posteze mesaje de condoleanțe în memoria acestuia.

“Lângă doi TITANI. De astăzi, amândoi ne privesc cu dragoste și bunătate de Sus. I-am considerat mereu și pe Stela Popescu, și pe Alexandru Arșinel, părinții mei de suflet. Am învățat de la ei, am un milion de sfaturi de la ei pe care le păstrez în inimă că pe cele mai de preț  comori. I-am iubit, îi iubesc și mă rog Bunului Dumnezeu să-i țină în Lumina și Pacea Lui. Drum lin printre stele, nea Sandu!”, a fost mesajul postat recent pe rețelele sociale de către Adrian Enache.

Alexandru Arșinel a format pe scenă un cuplu de aur alături de regretata actrița Stela Popescu.

Publicat: 29 sept. 2022, 20:41 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă