Ultimele imagini cu Alexandru Arșinel în viață! Actorul slăbise și era măcinat de boală

Publicat: 30 sept. 2022, 12:28 Autor: Camelia Vedete

Ultimele imagini cu Alexandru Arșinel în viață! Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani. Lumea teatrului este mai săracă și, astfel s-a stins o filă de epocă.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la spital, după o luptă grea

Actorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, de aceea se afla internat în spital, în stare gravă. Alexandru Arșinel a suferit o intervenție chirurgicală pe inimă, iar în urmă cu mai mulți ani îndrăgitul artist a suferit un transplant de rinichi.

Ultimele imagini cu Alexandru Arșinel în viață! În urmă cu câteva luni, Alexandru Arșinel a fost decorat cu Ordinul “Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Din imaginea postată putem observa că actorul era slăbit, însă își păstrase zâmbetul pe buze alături de preoți.

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: „Doamneee, te rog…”

Alexandru Arșinel a murit pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Actorul a lăsat în urmă o carieră înfloritoare și o familie îndurerată.

Ultimele imagini cu Alexandru Arșinel în viață! Acum câțiva ani, invitat fiind în emisiunea lui Dan Negru, a fost întrebat ce i-ar spune lui Dumnezeu pe patul de moarte. Cuvintele lui au fost sincere, dar și dureroase în același timp.

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat „contractul” pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua…”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte

Cu lacrimi în ochi, Alexandru Arșinel a spus că i-ar cere lui Dumnezeu înainte să moară, să o țină sănătoasă pe soția sa, Marilena.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel la acea vreme.

Publicat: 30 sept. 2022, 12:28 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă