Amalia Enache a vorbit despre emigrarea alaturi de fiica sa: „Tarile in care am mers au un sistem de sanatate foarte in regula”

Publicat: 19 Jul. 2019, 14:43 News 3

Tatal fetitei sale a emigrat, iar acum Amalia Enache a vorbit si ea despre acest aspect.

Amalia Enache a vorbit despre emigrarea alaturi de fiica sa. Pe langa pasiunea pentru jurnalism, Amalia Enache are o pasiune si pentru calatorii.

In acest sens, a vizitat foarte multe tari pana acum si chiar si-a propus sa vada toata lumea. Chiar si fiica ei, Alma, a vizitat pana acum multe tari, chiar daca e micuta si inca nu intelege multe.

Amalia Enache a vorbit despre emigrarea alaturi de fiica sa

Amalia Enache se intoarce la pupitru!

„Alma a văzut Argentina, Brazilia, Uruguayul nu l-a văzut, pentru că era în burtă, dar a trecut și prin Uruguay când eram însărcinată, a fost în Italia, Spania, Portugalia, Bulgaria. De astea îmi amintesc așa, repede, dar o să mai vadă și altele” a spus Amalia Enache, potrivit Libertatea.

In pofida faptului ca merge in calatorii foarte des iar tatal fetitei sale a emigrat de multi ani in Buenos Aires, Argentina, Amalia spune ca nu s-ar putea muta in alta tara.

„Sunt legată de serviciu, care îmi place foarte mult și îmi place foarte mult cum mi-am construit viața aici. Așa că nu sunt pe picior de plecare”.

Amalia a mai povestit si experientele cu fetita la medic in alte tari si felul in care au fost tratate: „Am stat mai multe luni acolo cu copilul și am văzut cum arată spitalele în Argentina, în Brazilia și în Portugalia.

Au fost probleme minore, nu m-am panicat. Mi se pare că în țările în care am mers au un sistem de sănătate foarte în regulă. Pediatrii se poartă ca niște educatori cu copiii.

De pildă, ca să se uite în gâtul copilului, întâi vine o asistentă care o împrietenește cu ustensila respectivă, care este dulce și copilului îi place, și când vine doctorul i-o arată din nou, iar copilul se bucură că primește asta.

Nu e nimic traumatizant în consultație. Sunt desene peste tot, medicul se joacă, totul se face în joacă”, a continuat aceasta, potrivit sursei citate.

Publicat: 19 Jul. 2019, 14:43 News 3
Pe aceeași temă