6 trăsături fizice pe care bărbații le găsesc irezistibile la femei

Publicat: 19 iul. 2019, 13:25 Autor: Simona News 3
6 trăsături fizice pe care bărbații le găsesc irezistibile la femei

Ce bărbat din această lume nu-și dorește ca femeia de lângă el să arate bine?

Iar reprezentantele sexului frumos fac tot posibilul să arate cât mai bine, chiar dacă mama natură nu le-a înzestrat cu anumite calități fizice. Fie merg la sală, fie țin regim, fie se ajută de anumite „trucuri”, totul din dorința de a arăta perfect pentru bărbatul de lângă ele. 

În mod evident, oamenii fericiți sunt considerați mai atractivi de sexul opus. Un studiu făcut de guvernul Statelor Unite ale Americii în anul 2011 și la care au participat peste 1000 de persoane a scos la iveală că bărbații le-au considerat mai atrăgătoare pe femeile care arătau fericite în fotografii.

La polul opus, bărbații nu apreciază deloc mândria, atunci când această trăsătură se citește pe față. 

6 trăsături fizice pe care bărbații le găsesc irezistibile la femei

6 trăsături fizice pe care bărbații le găsesc irezistibile la femei

Iată care sunt cele 6 trăsături fizice pe care bărbații le găsesc irezistibile la femei:

Zâmbetul 

Felul în care o femeie zâmbește reprezintă cartea sa de vizită. Dacă are grijă de dantura sa, atunci ar trebui să zâmbească de câte ori are ocazia. Dinții albi și drepți sunt foarte apreciați și ei de către masculi. Până la urmă, sunt și ei un indiciu al sănătății.

Părul sănătos

Părul este o adevărată carte de vizită pentru orice femeie. O podoabă capilară bogată va atrage atenția indiferent de mediu.  Din păcate stresul, alimentația greșită sau lipsa odihnei duc, în timp, la căderea părului. Din fericire, femeile din ziua de azi au la dispoziție o mulțime de remedii pentru a avea grijă de podoaba capilară.

Aspectul îngrijit

Aspectul îngrijit este cel mai important detaliu în eleganța feminină. Indiferent că e vorba despre haine, unghii sau păr, orice femeie care are grijă de ea va avea admiratori cu nemiluita.

Machiajul

Machiajul ar trebui să fie natural, discret, total lipsit de vulgaritate. Femeia elegantă nu va atrage toate privirile printr-un machiaj excesiv. În ultimii ani se poartă cât mai mult machiajul discret, pentru ca reprezentantele sexului frumos să nu-și „ascundă” calitățile fizice sub un strat de fond de ten. 

Manichiura îngrijită

Cui îi place să vadă o doamnă cu unghii neîngrijite? Mai mult, pentru un plus de atractivitate, este indicat ca unghiile să se asorteze cu ținuta și, mai ales, cu anotimpul. Chiar dacă se spune că nu sunt atât de atenți la detalii, s-ar putea ca unii bărbați să remarce niște unghii în ton cu sezonul.

Talia subțire

Șoldurile late și talia subțire sunt caracteristici la care orice femeie ar trebui să fie atentă. De obicei, șoldurile late și talia subțire pot fi „conturate” numai din vestimentație. O ținută bine aleasă nu va face nicio femeie să treacă neobservată.

Publicat: 19 iul. 2019, 13:25 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×