Carmen Tanase se retrage din serialul de la Antena 1! „Mesele mele erau doar prin benzinarii si ajungeam acasa la 3 jumatate noaptea!” VIDEO

Publicat: 19 iul. 2019, 11:28 Autor: D. C. News 3

La aproape 60 de ani marea actrita simte nevoia unei pauze si refuza sa mai continue filmarile pentru serialul Antenei 1.

Carmen Tanase se retrage din serialul de la Antena 1! Una dintre cele mai bune actrite din Romania a decis sa ia o pauza de la aparitiile pe micul ecran pentru ca dupa o cariera intreaga de actorie vrea sa isi faca timp pentru ea.

Carmen Tanase a fost invitata lui Mihai Morar la Antena Stars unde au vorbit despre cum este viata ei dupa serialul „Fructul Oprit”. Carmen le-a povestit telespectatorilor cat de grea este viata de actor, atat pentru cei care sunt la inceut, debutanti cati si pentru ea care are mereu o „lupta” pentru relevanta.

Carmen Tanase se retrage din serialul de la Antena 1

Acum insa Carmen Tanase este in acel punct al vietii si al carierei in care isi permite o vacanta si a decis sa nu faca parte din noul serial al Antenei 1, „Sacrificiul”. Finalul proiectului „Fructul Oprit” inseamna pentru Carmen Tanase o despartire de echipa cu care a lucrat intens in ultimii doi ani.

Pentru mulți, decizia acesteia de a nu se alătura distribuției serialului „Sacrificiul”, noul proiect ce va debuta, în curând, la Antena 1, este neașteptată. Însă, Carmen Tănase a explicat că a simțit nevoia unei pauze, unei perioade în care să aibă grijă mai multă de ea.

Carmen Tanase se retrage din serialul de la Antena 1!

„Am ales sa ma ocup mai mult de mine pentru ca in ultimii trei ani m-am neglijat foarte tare. Am fost intr-un iures. La un moment dat mesele mele erau doar prin benzinarii si asa un program de care se mira toata lumea: „tu cum rezisti la asa ceva?”

Cand intri intr-un malaxor nu-ti mai dai seama, dar uneori ajungeam acasa din deplasare la 2 jumatate sau 3 jumatate noaptea si a doua zi la ora 06:00 trebuia sa ma trezesc si apoi mergeam la filmari si apoi ma lua masina si plecam in alta deplasare si tot asa.” declarat Carmen Tanase

„Nu e sacrificiu dar a fost o perioada foarte aglomerata. Eu ma implic foarte tare in ceea ce fac, oricat de mic ar parea lucrul respectiv eu ma implic cu totul. Sigur ca la sfarsitul zilei, de cele mai multe ori sunt multumita de ce fac pentru ca pun absolut tot sufletul.” si-a detaliat ea viata de actrita si implicarea cu care isi face meseria.

Publicat: 19 iul. 2019, 11:28 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×